Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Kell most maszk a gyógyszertárba?

Kell most maszk a gyógyszertárba?

Figyelt kérdés
Most mennék de nincs maszkom. Akkor előtte vennem kell.
2022. márc. 26. 13:38
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
Üzletekben, boltokban, plázákban. Nem kell maszk. De egészségügyi intézményekben, Orvosi rendel, kórházakban, igen kell maszk. Külön a gyószertárakról nem rendelkezik a törvény. De elméletileg a gyószertár is boltnak is minősül és egyben egészségügyi intézménynek is. Szóval kettős mérceként van a gyószertárra vonatkozólag. Szóval elméletileg nem kötelező. De gyakortatban a gyószertár maga válogatja.
2022. márc. 26. 13:45
 2/5 anonim ***** válasza:
78%
Nem kell..voltam patikában, plázás gyógyszertában de kb senkin nem volt és nem kötelező már. Legalább is egészségügyi helyeken kell de gyógyszertár nem tartozik ide szerintem.
2022. márc. 26. 14:08
 3/5 anonim válasza:
76%
Sok patika bejáratára ki van írva, hogy "kérjük, egymás egészségének megőrzése érdekében, lehetőség szerint viseljenek maszkot", tehát nem kell. Én mindenesetre hordom, oda mégiscsak betegek járnak átlagban.
2022. márc. 26. 15:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Törvényileg nem kötelező patikában / gyószertárakban a maszk viselése.
2022. márc. 26. 15:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Sehol nem kötelezhetnek rá!!!
2022. ápr. 8. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!