Atheroma (kásadaganat) eltávolítása utáni lézeres hegkezelés valakinek bevált?
Figyelt kérdés
Nagy tűzvörös 100 forintos területű, 3-4mm mélységű nagy hegem lett athetoma eltávolitás után. Hegkezelésre mentem vele ahol kb fél-1 vagy 2 hónaponként felváltva adtak bele inyekciót vagy lézerrel kezelték. A szuri tényleg hatott, lelaposodott. De a lézer abszolút nem mutatja hatását, úgyanúgy tűzvörös a heg. Pedig már kb 3 szurin és 6 lézerkezelésen voltam. Egy lézerkezelés magánklinikán 20.000/ alkalom, szóval ott vagyok, hogy 120.000 forintomba van de az istenért nem múlik el. Hagytunk itt-ott nagyobb szüneteket szóval már 1 éve kezelik. Van ennek értelme és folytassam, vagy tödődjek bele és hagyjam abba?2022. márc. 24. 21:02
1/1 anonim válasza:
Ha keloidos a bőröd, akkor nem hiszem hogy segít sajnos. Akinek ilyen bőre van, annak minden sérülés ilyen csúnyán látszik általában. Én is le akarok vetetni egyet, de a homlokomon van, és pont ezert félek h csúnya lesz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!