Mivel lehetne eltüntetni hegeket, vagy felgyorsítani a gyógyulást?
Nem igazán szeretnék belemenni, milyen okból kifolyólag vannak a hegek (kérlek, ha csak ezzel kapcsolatban tudsz valami negatívat hozzászólni a témához, akkor inkább ne tedd), a lényeg annyi, hogy jön a nyár és valahogy viszonylag gyorsan el kéne tűnniük.
December közepei hegek, pirosas, néha kicsit lilás színűek. Próbáltam rá körömvirágkrémet, Neogranormont, illetve valamilyen szteroidos krémet, amit az ekcémámra kellett használnom. (Kb 5 nappal utána sajnos rászoliztam, 9 perc, előtte és ezután nem szoliztam) Mindenképp itthon szeretném kezelni, de minden segítséget, tippet szívesen fogadok. Köszönöm.
Ezek keletkezésének (gondolom vagdosás) lelki okait tárd fel, szakembert keresve. Nem volt szándékomban negatív hozzászólást írni.
Ha nem tűnnek el, plasztikai sebészt is megkereshetsz.
#1 Igen, így keletkeztek. Járok pszichológushoz, igyekszem figyelni arra, hogy ne nagyon csináljak ilyeneket, csak néha mikor jön egy breakdown elég nehéz. Igyekszem :).
Köszönöm a választ
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!