Bőrgyógyász mit csinál egy vizsgálaton?
Figyelt kérdés
Adott egy közepesen pattanásos arc.
A kérdésem lényege az lenne, hogy az (állami) bőrgyógyász csak megnézi, ad tanácsokat és felír gyógyszereket vagy pedig nyomkodni is fog pattanásokat, esetleg bekeni az arcom?
Csak azért kérdezem, hogy fel tudjak készülni a dologra agyilag. :D
2022. márc. 18. 19:39
1/5 anonim válasza:
1. verzió. Nem nyúl hozzá, nem ken, azt a kozmetikus csinálja.
2/5 anonim válasza:
Csak megnézi, ad tanácsokat, és ha szükséges felír gyógyszert.
3/5 anonim válasza:
1 méterről rápillant és receptet ír.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Nektek segített a bőrgyógyász? Vagy esetleg a kozmetikus? Vagy egyik sem?
Szerintem nekem a basic okok miatt lehet pattanásos az arcom, főleg akkor jönnek elő, amikor olajos dolgot eszek pl.: chipset, csokit vagy magvakat. (22F)
2022. márc. 18. 20:00
5/5 anonim válasza:
Nekem az a kép égett be az emlékezetembe, amikor ifjúkoromban mállott a bőr a kezemről és elmentem a bőrgyógyászhoz, az ajtón belépve mentem az orvos irányába és amikor olyan 2-3 méterre voltam tőle, akkor azt mondta, hogy "ne jöjjön közelebb !".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!