A bőrgyógyászaton (SZTK-ban) végeznek melanoma vizsgálatot?
Figyelt kérdés
Szóval hogy egyáltalán ellássanak, beutaéót kell kérnem a háziorvostól? Elég sok kérdéses anyajegyem van, nyár végén nyaralások után szeretném átnézetni magam... És érdekel, hogy ha beutal az orvosom és úgy állok a bőrgyógyász elé, hogy szeretném minden egyes anyajegyem átnézetni, akkor elküld a tudjukhova, vagy megvizsgál? Mert hallottam ismerősöktől, hogy hajlamosak nem foglalkozni ezekkel, és magánhoz kell mennem, viszont ezt szeretném elkerülni mert pénz szűkében vagyok.2009. aug. 8. 16:36
1/2 anonim válasza:
A háziorvos ad beutalót.A bőrgyógyásznak pedig mond meg,hogy aggódsz.Akár azt is mondhatod,hogy úgy vetted észre,hogy az anyajegyeid száma nőtt.Így biztosan nem küld el,ha nem is olyan lelkiismeretes.Ha viszont nem vizsgál meg,mindenütt van betegjogsegélyes nővér,nála panaszt lehet tenni.
2/2 anonim válasza:
Nem fognak elhajtani csak szerintem már most kérjél időpontot eléggé zsúfoltak a bőrgyógyászati rendelések.
Pécsen nem kell beutaló, a bőrklinikán pl. lehet időpontot kérni anyajegy szürésre általában 2-3hét a várakozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!