Egy nagy Bp- i kórházban kellenne töltenem 1 éjszakát , szeretnék privát nővért és 1 ágyas szobát - mit tegyek ?
Én itt végeztettem 2015-ben a szívritmus zavar miatti műtétem. Egy napot kellett bent lenni, igaz nem egy ágyas szobában, de mindössze ketten voltunk benne, és összesen hat ágy volt.
Véleményem szerint, az ellátás magas színvonalú.
Miert írtad ki 2x ezt a kérdést?
Szedd össze magad, ne hisztizz.
Mindenkit ellát az ügyeletes nővér.
Mi a bajod ? Mármint pszichiátriailag?
Mert csak fél válaszokat kaptam.
Genaralizált szorongás - pánik epizódokkal , halálfélelem , és a műtétet követő "magatehetetlenségtől" is félek. Tudom mennyire leszarják a beteg problémáit a nővérek , 12 évig dolgoztam eü- ben , még kollegaként se nagyon figyeltek rám abba kórházba ahol dolgoztam. Nemhogy ahol nem is ismernek , tudom hogy megy ez láttam sok mindent , tisztelet a kívételnek mert van , de nagyon kevés.
18-as Ez nem igaz, engem 2x is műtöttek pár éve, nagyon rendes nővérek voltak, igaz, nekem semmi bajom pszichiátriailag.
Szerintem a pszichológusoddal tréningezni kellene, ez egy kisműtét, ha egyetlen éjszakai ott alvást igényel. Nem leszel magatehetetlen, bár neked lehet, hogy jobb lenne! Ha a kezelőorvosoddal átbeszéled, megmutatod a diagnózisokat, lehet, hogy a gyógyszerelésed kicsit megnyomják, hogy ne okozz magadnak és nekik felesleges problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!