Hüvelygombát kaptam el a nőgyógyászaton?!
Figyelt kérdés
Eléggé ki vagyok akadva, rákszűrésre mentem kedden, péntek este pedig túrós fehérfolyás jelentkezett nálam, ma szintén. Semmi más tünetem nincs, tehát se viszketés, se bűzös szag, “””csak””” darabos fehérfolyás. Kezdjük ott, hogy soha nem volt hüvelygombám 24 év alatt, se semmilyen más fertőzésem. Véletlen lenne, hogy pont kedden voltam rákszűrésen, erre 3 nap múlva megjelenik az a tünet!? Nem hinném. Annyira fel vagyok háborodva, szinte biztosra veszem hogy az a ..... nőgyógyász átfertőzött, vagy az eszközzel, vagy a használt kesztyűjével. 3 nap lappangási idő pont reálisan hangzik. Teszem hozzá sztk-s nőgyógyász volt, de az biztos hogy soha többet államiba nem megyek. Így menjen az ember rákszűrésre, hogy készüljön fel, lehet összeszed egy két finomságot az előtte levő páciensektől. Ja, az lemaradt hogy az orvos kapkodott össze-vissza, mert alapból másfél órás csúszásban volt. Már maga a vizsgálat is olyan durván zajlott, türelmetlenül közelített, úgyhogy nem lennék meglepve ha a nagy kapkodásban elfelejtett volna kesztyűt cserélni, vagy az asszisztens fertőtleníteni. Kritikán aluli. 1 hete nem került sor aktusra, nem ültem rá idegen wc-re, úgyhogy ezek kizárva.2022. márc. 13. 01:30
1/8 A kérdező kommentje:
Érdekelne, hogy ez mennyire elképzelhető? Más is reálisnak tartja? Esetleg hasonló tapasztalat?
2022. márc. 13. 01:31
2/8 anonim válasza:
Jézusom.
Teljesen elképzelhetőnek tartom. Nagyon spórolnak a kesztyűvel… (egészségügyben dolgoztam)
3/8 A kérdező kommentje:
Csúcs.. Köszi a választ.
2022. márc. 13. 01:43
4/8 anonim válasza:
Meg lehet kérdezni, hogy ez melyik kórházban volt? (csak hogy véletlenül se menjek oda)
5/8 anonim válasza:
A hüvelygombát nem mástól kapod el, hanem elszaporodnak a természetesen is kisebb mennyiségben ott élő gombák, ha felborul a hüvelyi pH.
6/8 anonim válasza:
Jèzusom…. Ennek semmi valóságalapja, csak hergelés meg hangulatkeltés. Ott kezdődik, hogy a gombàt nem is elkapni szokás. A nők hüvelyében kis mennyiségben alapból van gomba, és ha kicsit borul a flóra, elszaporodnak és panaszt okoznak. Szóval 3 nappal később biztos nem az orvosi vizsgálattól lettél gombás….
Nyafogás helyett vegyél egy doboz Gynoxin kúpot….
7/8 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, mit higgyek. Azért valljuk be ez elég furcsa egybeesés. 24 évig soha nem volt semmi bajom, elmegyek rákszűrésre és pár napra rá ez történik. Nekem ez több, mint gyanús.
#4 pesterzsébeti sztk, kerülje mindenki, mint a tüzet.
#5-6 remélem igazatok van egyébként..
2022. márc. 13. 10:59
8/8 anonim válasza:
Szerintem ez véletlen egybeesés. Ha nem vagy elégedett, el lehet ballagni magánba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!