A kinyomtatott orvosi beutaló is érvényes, ha otthon hagytam az eredetit?
Ha nincs meg az eredeti beutaló amit kézbe kaptam, de a felhőből ki tudom nyomtatni az oda felrakott beutalót, az ugyanannyira lesz érvényes? Vagy az már nem?
Mert ennyi erővel papír nélkül is megnézheti ha odaérek, csak a betegfelvételnél kell ugye bemutatni hogy miért és hova jöttem.
Sürgős nagyon
Köszönöm!!!!
2-es az elég nagy baj, mert 2020.10.31-től minden egészségügyi szolgáltatónak kötelező csatlakozni az EESZT-hez. Aki ezt nem teszi meg, törvényt sért.
Nekem jó a nyomtatott a rendelőben, szerintem a betegfelvételen is. Nekik mindenképp nyomtasd ki, nincs idejük felhőzni, de a rajta lévő adatok alapján vesznek fel a rendszerbe. Esetleg az érdekes még - ha egyáltalán rajta van, hogy a beutaló orvos miért küld.
El is kell tennünk, bár ezt valószínűleg soha senki nem fogja megnézni.
Az EESZT-ről még annyit, hogy csak orvos fér hozzá.
Valószínűleg a betegfelvétel nem fér hozzá, rendelésen és osztályon is csak akkor tudunk nézelődni mi asszisztensek, ha előtte egy orvos belép nekünk.
Ha mondjuk még nem jött meg az orvos és csak az asszisztense ül ott, ő meg van lőve, hogy Neked az EESZT-ben van mindened.
Az ebeutalókhoz nem csak orvos fér hozzá.
#3:Baj, nem baj, ez sajnos így van, ez informatikai probléma, nem mi tehetünk róla. Nekünk egyébként sokkal jobb lenne, ha ez működne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!