Mennyi a Salofalk végbélkúp felszívódási ideje?
Figyelt kérdés
Colitis Ulcerosám(fekélyes vastagbélgyulladás), van, aminek a szinten tartásához kell minden este használnom ezt a kúpot. Van, hogy elősfördul, hogy a kúp beadása után 1-1,5 órával el kell mennem nagydolgozni. Ennyi idő alatt felszívódik, vagy újrázni kell?2022. márc. 9. 21:15
1/2 anonim válasza:
sziaaa, neked csak este kell? nekem reggel-este van felirva, nalam is eppen most lett diagnosztizalva ez a dolog, ha gondolod szivesen beszelhetunk errol akar itt, de akar mashol is, szivesen meghallgatom a te storyd, egyebkent kb. en akkor helyezem fel, ha tudom, hogy akkortajt mar valoszinu nem jon szeklet, tehat pl este furdes utan celszeru, utana ugyis alszom es nem kelek fel jo ideig
2/2 anonim válasza:
Nekem is kell sajnos az 1grammos.Azt mondta a doktornő aki kezel,hogy legalább 2 óra hosszáig ben kellene tartani.Nekem este be van adva reggelig bennem marad álltalában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!