Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Akik háromszor is be vannak...

Akik háromszor is be vannak oltva Covid ellen: felveszitek a negyedik oltást is?

Figyelt kérdés

2022. márc. 8. 14:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
18%
A hülye emberek azok is, akik 1 oltást felvettek. Hát akkor azokat minek lehet nevezni akik 3-at? Eszetlen, hiszény barmok
2022. márc. 16. 15:11
 12/22 anonim ***** válasza:
59%

Nem tervezem, hacsak nem kényszerít rá a munkahely.

Párom és én is 3 oltást kaptunk (a harmadikat én december elején). Február közepén elkaptuk a covidod, tünetek is voltak, nekem 2 hét betegállomány és a köhögésem még most sem múlt el teljesen. Pedig ez már elvileg az omikron volt...

2022. márc. 17. 16:23
 13/22 anonim ***** válasza:
22%
Minek? Minek a + méreg? Most már nincs járvány, már háborús időket élünk. Ébresztő!
2022. márc. 17. 19:42
 14/22 anonim ***** válasza:
45%
A háború eltűntette a járványt. Ébresztő !!
2022. márc. 17. 22:35
 15/22 anonim ***** válasza:
0%

"Párom és én is 3 oltást kaptunk (a harmadikat én december elején). Február közepén elkaptuk a covidod, tünetek is voltak, nekem 2 hét betegállomány és a köhögésem még most sem múlt el teljesen."

Mégis beteg lettél 3 oltás után. Ezek után te még hiszel oltásokban?

Valószínű az oltástól betegedtél meg.

2022. márc. 17. 22:36
 16/22 anonim ***** válasza:
62%
#15: Hú de ritka ostoba vagy.
2022. márc. 18. 10:18
 17/22 anonim ***** válasza:
39%

Te okosabb vagy 16os? :D

15ös ott a pont. Sok ismerősöm azóta folyamatosan betegeskedik, mióta oltott, főleg a 3ik óta, meg covidosak is voltak, de már reszketnek a negyedikért.

Nekem ez furcsa gondolkodás.

2022. márc. 18. 11:49
 18/22 anonim ***** válasza:
66%

Vigyázzatok, mert aki itt ellent mer mondani az agyhalottaknak azt nézik butának meg hülyének!

Ugyanezt tapasztalom a környezetemben, hogy az oltottak egyfolytában covid-osak meg betegek! Tanár barátom, aki annyi idős, mint én (43) együtt sportolunk stb. ugyanolyan jó egészségi állapotban volt, mint én, azonban rákényszerítették az oltást (ami már nem kötelező azóta tanároknak sem) szóval belement a játékba még akkor...a covid kezdetétől ő se volt beteg miután megkapta az oltást érdekes módon 3 hét múlva covid-os lett! Én oltatlan vagyok és nem kaptam el a környezetemben több oltatlan is van és senki nem volt közülük covid-os.

De tényleg mi vagyunk a hülyék, mert látjuk, hogy itt bizony az oltás a nagy hiba ebben a történetben. De itt is leírja az illető, hogy 3 oltás után lett covid-os erre még elgondolkozik a 4.-ben? :D Komolyan tényleg ennyi eszük van az embereknek? (lepontozhattok, majd egyszer kinyílik nektek is a szemetek, hogy át lettetek bszva, mint a szar az oltásokkal)

2022. márc. 18. 11:59
 19/22 anonim ***** válasza:
74%

Hellmano jól írod. Nem értem miért nem gondolkodnak el ilyenkor az emberek, és hát ugyebár minél több tűszúrás, annál gyengébb immunrendszer. Az ember ide nem kötekedni jön, hanem a tényeket írja le, és én sem értem a sok rossz indulatot.

Ismerősöm most lett totál beteg (állítólag covid) ja és már a negyedik adag is benne van, de ő váltig azt állítja, hogy megérte, mert legalább nem a lélegeztetőn kötött ki, de azért már 1 teljes hete ágyban fekszik, megmozdulni nem bír. Hát ha így gondolja, biztos neki van igaza. (:

2022. márc. 18. 12:18
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Igen itt az a baj, hogy ami ellentmond a kérdezővel vagy másképp látja valaki a dolgokat, mint az átlag azt lehúzzák. Még akkor is ha érvekkel alátámasztja és a másik fél is sejti, hogy nem is biztos, hogy hülyeséget ír az illető, akkor is inkább a saját maga baromsága mellett áll ki. Már több helyen is lehozták, hogy az ezelötti hullámokban már szinte csak oltottak voltak a kórházakban! Először nem merték vállani azt sugallták, hogy 10-ből csak 1 oltott van a kórházban, később ezt a számot áttolták 4-re, majd nemrég kiderült, hogy valósan szinte alig volt oltatlan az elmúlt hullámokban a kórházakban. Ez is egyértelműen mutatja, hogy bizony itt az oltás a ludas mindenért. Van olyan ismerősöm, akiben 4 oltás van a gyerekeit meg a neten mutogatja, mint a bazári majmokat, hogy bennük is már 2-2 dózis meg van...most erre mit mondjak? Az egy dolog, hogy ő maga hülye és beadat 4 oltást magának, dehogy a gyereinek, akikre 0,00000000000000001%-al esetleg veszélyes lehet a vírus és nekik is betolat 2-2 adag kísérleti löttyöt erre mit lehet mondani? Csak azt, hogy agyhalott.

2022. márc. 18. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!