Háromszorosára duzzadt az anyajegyem,leműtik?
Van 3 hatalmas kiálló barna anyajegy az arcomon.
Nemrég voltam megnézetni, a doki szerint akkor nem volt velük gond, leműthetőek de nem ajánlaná, mert hatalmas hegek maradnak utána.
Most az egyik hatalmasra nőtt, fáj is, valami kis fekete blackhead szerű pötty van a szélén. Körülötte piros, viszket, az egész fejem fáj tőle.
Sose volt még ilyen bajom egy anyajegyemmel sem. Egyszer a nyakamon véletlen beleakadt a cipzár, pár percig picit vérzett, de utána nyoma sem volt, szépen begyógyult.
Hétfőre kaptam csak időpontot magánklinikára (Lifecentrum Székesfehérvár)
Nem szeretnék sürgősségire menni semmiképp ilyen problémával, mert ennél komolyabb gonddal is elküldtek már, ebben a helyzetben meg gondolom mi megy. Meg ott úgysem tudnák ellátni gondolom.
Csak ide sikerült mihamarabb időpontot kérnem, gondolom csak kivizsgálnak és eldöntik mi legyen és majd adnak másik időpontot.
Azért írok mert nagyon félek, nem akarok hatalmas heget az arcom közepére, de ez a duzzanat is undorítóan néz ki.
Nem tudom mi történt vele, véletlen elvakartam volna, vagy a maszk szétdörzsölte (ott van az anyajegy ahol a maszk felső része)
Valakinek ha volt ilyen tapasztalata kérem írjon.
Illetve a lifecentrumm-al bármi tapasztalata, vagy kiálló barna anyajegy leszedéssel, elkaparással tapasztalata. Esetleh ha tudtok Fehérvár közelében egy jó sebészt aki szépen el tudja tüntetni ha kell, azt is megköszönném.
Elnézést ha összevisszaság amit írtam, de nagyon szétidegel ez a helyzet.
Köszönöm szépen.
Köszönöm a normális válaszokat. Ezt mondta múltkor a doki is, hogy max plasztikai sebész tudja leműteni szebben, de szerinte így is évekig hatalmas heg lesz ami nagyobb mint az anyajegy, és ettől parázok. Ráadásul most a kedves főnököm is közölte, hogy semmilyen magánéleti hülyeségem nem érdekli, mert visszavon minden szabimat, a munka legyen a prioritásom :) Bocsánat ez nem ide tartozik, de nem elég hogy a fejem olyan mint egy paradicsom, még a drága főnök is ilyen kedves velem.
Legjobban az zavar hogy mindkettő az arcomon van a szemem alatt, a duzzadt is. Van egy nagyon hatalmas a fülem mellet, az nem zavarna ha csunya maradna műtét után, mert a hajam eltakarja. De még csak 25 vagyok, lány, és nyilván szeretnék jól kinézni. Félek, milyen fejem lesz majd.
Szóval akkor a legjobb ha plasztikai sebészt keresnék. Két darab anyajegy leműtésénél kb mennyire számíthatok pénzben?
Az az összeg tök jól hangzik, pont így házvásárlás közepén :D
Egye fene, már rég le akarom szedetni, csak ugye nem mertem a hegek miatt, remélem nem lesz nagyon durva utána.
Köszi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!