Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Háromszorosára duzzadt az...

Háromszorosára duzzadt az anyajegyem,leműtik?

Figyelt kérdés

Van 3 hatalmas kiálló barna anyajegy az arcomon.

Nemrég voltam megnézetni, a doki szerint akkor nem volt velük gond, leműthetőek de nem ajánlaná, mert hatalmas hegek maradnak utána.

Most az egyik hatalmasra nőtt, fáj is, valami kis fekete blackhead szerű pötty van a szélén. Körülötte piros, viszket, az egész fejem fáj tőle.

Sose volt még ilyen bajom egy anyajegyemmel sem. Egyszer a nyakamon véletlen beleakadt a cipzár, pár percig picit vérzett, de utána nyoma sem volt, szépen begyógyult.

Hétfőre kaptam csak időpontot magánklinikára (Lifecentrum Székesfehérvár)

Nem szeretnék sürgősségire menni semmiképp ilyen problémával, mert ennél komolyabb gonddal is elküldtek már, ebben a helyzetben meg gondolom mi megy. Meg ott úgysem tudnák ellátni gondolom.

Csak ide sikerült mihamarabb időpontot kérnem, gondolom csak kivizsgálnak és eldöntik mi legyen és majd adnak másik időpontot.

Azért írok mert nagyon félek, nem akarok hatalmas heget az arcom közepére, de ez a duzzanat is undorítóan néz ki.

Nem tudom mi történt vele, véletlen elvakartam volna, vagy a maszk szétdörzsölte (ott van az anyajegy ahol a maszk felső része)

Valakinek ha volt ilyen tapasztalata kérem írjon.

Illetve a lifecentrumm-al bármi tapasztalata, vagy kiálló barna anyajegy leszedéssel, elkaparással tapasztalata. Esetleh ha tudtok Fehérvár közelében egy jó sebészt aki szépen el tudja tüntetni ha kell, azt is megköszönném.

Elnézést ha összevisszaság amit írtam, de nagyon szétidegel ez a helyzet.

Köszönöm szépen.

2020. nov. 12. 19:16
 1/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
Azt látom, hogy ideges vagy, de sajnos itt elég nehéz látatlanban megnyugtatni. Nekem volt már ilyen, arról kiderült, hogy basalioma, leműtötték, de annyira nem gáz, mert a hajam eltakarja a helyét. Nálam is így kezdődött meg volt, hogy bőrgyógyász mondta semmi baj nincs ezzel, aztán mikor megnőtt a duplájára már mindjárt nem volt vicces és én is magánba mentem, szerencsére pár nap múlva kaptam is időpontot, szintén kiderült róla, hogy egyáltalán nem veszélyes. Nekem is nagy volt, szóval érdemes, ha van pénzed rá, plasztikai sebésszel megoldani, szebb is lesz. Persze nálad ez nem biztos, hogy az, de ha nő, akkor az nem jelent jó.
2020. nov. 12. 19:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem a könyökömnél volt egy nagy kiálló barna anyajegy amit leszedettem. Úgy nézett ki mintha rám tapadt volna egy mazsola. Nem fájt, nem gyulladt be, csak utáltam hogy mindenbe beleakadok vele, és féltem hogy ha ott marad akkor egyszer rosszindulatúvá változhat, ezért inkább megelőztem. Szépen leszedték pár perc alatt helyi érzéstelenítéssel, a heg is pici. De még ha heges is leszel, inkább az mint a rák. Meg lehet venni különböző krémeket, olajokat amik halványítják a hegeket. Én a Bio-Oil-t ajánlanám.
2020. nov. 12. 19:47
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat. Ezt mondta múltkor a doki is, hogy max plasztikai sebész tudja leműteni szebben, de szerinte így is évekig hatalmas heg lesz ami nagyobb mint az anyajegy, és ettől parázok. Ráadásul most a kedves főnököm is közölte, hogy semmilyen magánéleti hülyeségem nem érdekli, mert visszavon minden szabimat, a munka legyen a prioritásom :) Bocsánat ez nem ide tartozik, de nem elég hogy a fejem olyan mint egy paradicsom, még a drága főnök is ilyen kedves velem.

Legjobban az zavar hogy mindkettő az arcomon van a szemem alatt, a duzzadt is. Van egy nagyon hatalmas a fülem mellet, az nem zavarna ha csunya maradna műtét után, mert a hajam eltakarja. De még csak 25 vagyok, lány, és nyilván szeretnék jól kinézni. Félek, milyen fejem lesz majd.

Szóval akkor a legjobb ha plasztikai sebészt keresnék. Két darab anyajegy leműtésénél kb mennyire számíthatok pénzben?

2020. nov. 12. 19:58
 4/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nekem anno 2db.volt 65ezer plusz előtte el kell menni bőrgyógyászhoz, aki javaslatot tesz műtétre, nálam ez volt 25ezer,szóval nálam ez 90-be került, plusz nekem 2x meg kellett ismételni a műtétet, az egyenként 39ezer volt még, de ez tartalmazta a kontrollt, varratszedést és a szövettant is.
2020. nov. 12. 20:42
 5/7 A kérdező kommentje:

Az az összeg tök jól hangzik, pont így házvásárlás közepén :D

Egye fene, már rég le akarom szedetni, csak ugye nem mertem a hegek miatt, remélem nem lesz nagyon durva utána.

Köszi

2020. nov. 12. 21:04
 6/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
Hát azért nem olcsó az tuti, de én úgy voltam, hogy ideje megszabadulni ilyenektől, meg kell kérdezni sebészt mennyiért vállalja,talán van olcsóbban is.
2020. nov. 12. 22:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Sebészetileg tényleg drágább, mint lézerrel, nekem vizsgálattal együtt lesz kb 60 ezer a kettő. Ha nagyok, akkor inkább egy csík maradjon hegnek, mint egy mégnagyobb kerek folt.
2020. nov. 30. 19:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!