Kórházba szállított szülőhöz be lehet menni oltás nélkül? Milyen esetben tagadhatják meg a látogatást?
Szerintem kórháza váltogatja. Nekünk nem kellett kérelem, kérvény. Beengedtek, és más közeli családtagokat is.
10: Szerintem azért az is fura, hogy a feleségnek eszébe se jutott megkérdezni.
Milyen bűncselekmény? Chippelés, gyíkemberek hatalomátvétele, a MAG-yarok vakcinával történő kiirtása, figyelemelterelés a politikai eseményekről?
Természetesen lefizettek minket és mi csak vitaminokat kaptunk.
Egyébként nem tudom mit kellene mondani, nyilván köt a titoktartás, de a Coviddal kapcsolatban ez nem is olyan lényeges, mert bárki aki befekszik, látja a helyzetet. Mondjuk hazudni azt lehet, hogy ő ott volt és mindenki oltott volt csak ő nem és direkt beleszúrták a rosszullétet. (?)
15: Az a baj, hogy ha lefizettek is, azt azóta sem találom se a bankszámlámon meg sehol... De még azt a szros 21%-ot sem, mivel elvettek a pótlékainkból hogy véletlenül se kapjunk többet.
A vitamintól meg amit kaptam, teljesen felborult a hormonháztartásom, úgyhogy az enyémet benézték... Bár gyíkember még lehetek, az még nem voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!