Németországban hogyan vehetem fel a covid elleni oltást magyarként?
Amennyiben kint van az egészségbiztosításod, akkor kint felveheted az oltást.
Megkeresed a tartományodnak, megfelelő weboldalakat és nyilván ha el is dugva de fent van a weben hol kell regisztrálni és hogyan kell jelentkezni.
Nem te leszel az egyetlen magyar aki NO -ban veszi fel az oltását.
Ha kint dolgozol, és van ott betegbiztosításod (Krankenversicherung), akkor a háziorvosodnál. Ha még nincs, menj be a legközelebbihez, pár perc alatt bejelentenek a praxisba és megmondják, mikor mehetsz az oltásért.
A másik megoldás, hogy neten foglalsz egy oltóponton időpontot magadnak.
Nem bonyolít rajta az hogy magyar vagy, igazából tök mindegy.
Nem tudom hogy maradtak-e még oltóközpontok, nálunk már csak háziorvosok oltanak, és néha megjelenik egy-egy pop-up oltópont, ahová újabban már regisztrálni se kell, csak bemész. Google: Corona Impftermin [állam/város neve] vagy pop-up Impfort.
Mivel egyáltalán feltetted a kérdést, gondolom nincs háziorvosod, úgyhogy ennyi erővel szerezhetsz is egyet. Felhívsz egyet a környéken, az vagy befogad, vagy ad egy nevet/telefonszámot egy másikhoz, akinél van hely. Ha feketén dolgozol és nincs egészségbiztosításod, akkor befogadni nyilván nem fognak, de beoltani szerintem akkor is beoltanak.
Asap keress másik munkát helyben.
Jól sejtem adózás sincs rendben, lakhatás is valami gagyi...
Mennyi az óra béred?
Ha beteg leszel mit csinálsz?
Hogy lehetsz ilyen felelőtlen, hogy betegbiztosítás nélkül külföldön vagy? Igen az adó.. hogy fogod leadózni otthon ? Ha itt feketén dolgozol. Buta vagy mélységesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!