A kórházban a beöntést a kórteremben adják a nővérek?
Figyelt kérdés
Vagy a wc ben? Sajnos ma akarnak adni.2022. febr. 16. 07:07
2/13 anonim válasza:
Változó, nekünk pl van erre egy külön helyiség, mosdóval.
3/13 A kérdező kommentje:
Remélem nem a kórteremben akarják.Még 2 beteg van itt rajtam kívűl.
2022. febr. 16. 07:34
4/13 anonim válasza:
A wc-ben nem végeznek orvosi beavatkozást.
Túl fogod élni.
5/13 anonim válasza:
4, meglepődnél, ha tudnád, hány helyen adják be a wc-ben, bár tilos.
6/13 A kérdező kommentje:
Kérdeztem a nővért....itt akarja az ágyban csinálni. Ezt nem hiszem el....
2022. febr. 16. 08:13
7/13 anonim válasza:
Ne dramatizáld túl a helyzetet. Nem fogják látni a többiek.Szerintem van paravánjuk a nővéreknek. Az ágyad sem lesz " vizes" mert alád fognak tenni egy nejlon lepedőt és ez alattad is marad mig fennáll a "veszély".😀
8/13 anonim válasza:
Sajnos a kórteremben adják be.Kár hogy nincs erre külön helyiség. Oké paraván,meg gumi lepedő de a hangok ellen nincs védelem. Mikor férjem kórházba volt mi rengeteget szenvedtünk emiatt. 5 hónapos rehabilitáció egy 3 ágyas szobába. Pokol volt..Kitartást neked kérdező nálad talán 1szeri alkalom.Nálunk a rutin részévé vált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!