Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Van esélyem a leszázalékolásra?

Van esélyem a leszázalékolásra?

Figyelt kérdés

40 éves férfi vagyok, 22 év munkaviszonnyal. Az utóbbi időben rengeteg betegség alakult ki nálam, ami a munkavégzésemet is befolyásolja sajnos. Sokat vagyok táppénzen. Van esélyem a leszázalékolásra az alábbi problémákkal?

Krónikus vastagbélgyulladás

Cukorbetegség 2 típusú

Pajzsmirigy túlműködés

Hemokromatózis, magas vastartalom a vérben, 3 havonta csapolnak..

Krónikus prosztata gyulladás 10 éve, ez korlátoz legjobban.

Magas vérnyomás

Depresszió

Mitrális billentyű prolapszus

Nagyon szeretek dolgozni, viszont sokat vagyok táppénzen ha rosszul vagyok. Bennem van a félelem, h mi lesz ha nem bírom? Ismerős mondta, hogy próbáljam meg a leszázalékolást. Mit gondoltok? Érdemes ezekkel a betegségekkel belekezdeni?

2022. jan. 24. 13:19
 1/4 A kérdező kommentje:
Leszázalékolás melletti védett munkahelyre gondoltam, ahol beteg emberek dolgozhatnak.. Szeretnék dolgozni, de borzasztóan félek, h a sok bajom miatt elküldenek ha betegeskedem..
2022. jan. 24. 13:22
 2/4 Contefleur ***** válasza:
Érdemes megpróbálkozni vele. Kitartást neked :)
2022. jan. 25. 12:36
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. 🙂
2022. jan. 26. 08:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Talán. De ezért van a bizottság, hogy megmondja.

A kormányablakban kell leadnod a kérelmedet. Menj el, beszélj az ügyintézővel, kérdezd meg pontosan mi kell a kérelem leadásához. Gyakorlatilag minden betegégedről kell egy lelet. Amikor minden megvan, visszamész és ő elküldi. Aztán majd kapod a papírt postán, hogy hogy, mikor kell menned felülvizsgálatra. Aztán a doktorok majd mondanak valamit.

Én hasonló életkorban vagyok, nekem egyszerűbb volt, mert a szembetegségem miatt kérdés nélkül megadták véglegesre.

2022. jan. 26. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!