Van-e esélyem leszázalékolásra, ill. milyen összegre számíthatnék? 8 hónapon belül két műtét. A második után teljesen elveszett a fizikai erőm.
Figyelt kérdés
Nehezen találják az okát, most a szív kivizsgálása folyik. Szinte minden lelet elég jó. 35 évet dolgoztam, közben csak szülésin voltam, gyesen nem. Előzőleg nem voltam beteges. Mire számíthatok, ha nem jön vissza az erőm.2016. jan. 7. 10:46
1/4 anonim válasza:
Ha neked minden lelet elég jó, akkor nem fognak leszázalékolni. Ha nincs erőd, állambácsi szerint menjél ülő munkára.
2/4 A kérdező kommentje:
Pedagógus munkáját könnyűnek gondolják, de 30 fős osztályoknál talpon van az ember délután 4-ig. Járkálunk a gyerekek között, szünetben lépcsőzés. Leülni még szünetben sincs idő. Erre sincs erőm, nem is beszélve ami készülés, javítás még otthon vár.
2016. jan. 7. 18:16
3/4 A kérdező kommentje:
Ha mégis találnak szívnél komolyabb gondot, akkor mire számíthatok.
2016. jan. 7. 18:18
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!