Mikor lehet működő covid vakcina?
Figyelt kérdés
2022. jan. 22. 23:25
42/56 anonim válasza:
Az oltás működik. 3-on túl vagyok vígan élek. A Tornász meg már nem él, aki nem volt beoltva.
43/56 anonim válasza:
Nézzél jobban utána. Csollány Szilveszter egyfelől Janssen oltást kapott (ez ugyebár egydózisú), másfelől az említett sportember jelenleg az életéért küzd vagyis életben van.
Egyébként én is 3-szor vagyok beoltva és még előtte a víruson is átestem. Semmi bajom nincs.
44/56 anonim válasza:
Megkövetlek! Ebben a pillanatban hallottam, hogy tényleg meghalt Csollány Szilveszter...
45/56 anonim válasza:
Nem mindenki hal meg az oltástól, ahogy a covidtól se mindenki hal meg.
47/56 anonim válasza:
Igen miután nem minden "fiolában" ugyanaz van
48/56 anonim válasza:
[ma 17:58]: Van rá megbízható forrás, hogy oltva volt Csollány?
49/56 anonim válasza:
50/56 anonim válasza:
Megbízható forras, erre msn.com, index es nyugat.hu honlapról linkel a nyomorultja xd
Es csodálkoznak a birka oltásellenesek, hogy mindenki értelmi fogyatékosnak tartja őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!