Pelenkáztak már be akaratatok ellenére klinikán?
Figyelt kérdés
A 10 éves öcsémre ráadták éjszakára a nővérek, pedig szerintem nem volt teljesen indokolt.2022. jan. 21. 06:12
21/28 anonim válasza:
#20 lehet hogy beszéltek is vele csak mivel egy gyerek behisztizett és azért se.
22/28 anonim válasza:
Nem szégyen ha szükséges a kórházban a pelenka viselete.
23/28 anonim válasza:
16 évesen kerültem kórházba. Hányás és hasmenés miatt. És ott rendesen elmagyarázta a nővér hogy be akarnak pelenkázni. mert az ágyból nem tudok kuszálni, mert infúziókat fogok kapni. Csak pár napig pelenkáztak. Amíg nem lettem jóban hogy már infúziót már nem kaptam
24/28 anonim válasza:
Speciális esetben a pelenka viselete nem ciki bármelyik életkorban 3 éves kor felett. Szerencsémre nagyobb gyermeként és felnőttként soha nem voltam kúrházban, viszont ilyen szituációban fegyelmezetten tűrtem volna el a pelenkázásomat.
Kivártam volna nyugodtan soromat is a pelenka cserénél éjszakára is.
25/28 anonim válasza:
nem értem ez miért probléma. engem is pelenkáztak már be kórházban, nem volt ellenvetésem és nem volt ciki egyáltalán.
27/28 anonim válasza:
26. válaszolónak. Nem ciki a kórházban a pelenka viselése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!