Erre szükség van mint irták előttem, mert ha össze fossa magát és mindent, akkor te ott lennél lefürdetni?
2022. jan. 21. 07:14
12/28 anonim válasza:
7-es vagyok.
Már meg lett beszélve a dolog, minek ez a mocskolódás?
Engem az zavar így utólag, hogy fél imformációkat írt.
Alapvetően egy mozgásra képes beteget, aki el tud menni a mosdóba, azt felesleges pelenkázni. Az alap kérdésből ez jött le nekem, de amikor írták tovább a dolgokat, az egész máshogy hangzott. Mindegy is, ez a "hiba" eléggé gyakori itt gyakorin. XDD
Nem értem ezt se, ha már meg van dumálva a megdumálni való, akkor minek a mocskolódás?
2022. jan. 21. 07:43
13/28 anonim válasza:
12. Ne hogy azt hidd hogy csak te írhatsz hozzá szólást ,a többinek meg nem szabad.
De hiába lett már leírva , a kérdező megse mondta azt hogy : bocsi , így már érthető!
Szóval nem lett megdumálva, csak kusba van a kérdező.
2022. jan. 21. 07:54
14/28 anonim válasza:
12!
Milyen mocskolodas?
"A 10 éves öcsémre ráadták éjszakára a nővérek, pedig szerintem nem volt teljesen indokolt."
A kérdező, mint laikus, felulbiralta a szakemberek döntését. Bővebb információ nélkül is ez önmagában egy tény. Ki mocskolodott?
2022. jan. 21. 07:55
15/28 anonim válasza:
Talán azért nem reagált rá mert nincs gép előtt. 🤷♂️
Dehogy hiszem, hogy csak én írhatok, de te csak mocskolódsz és nem értem miért.
2022. jan. 21. 07:56
16/28 anonim válasza:
Csak olvasd el, hogy a 11-es milyen "hangnemben" írt. Nem éppen kedvese.
2022. jan. 21. 07:57
17/28 anonim válasza:
Vicces hogy most meg minden válaszom le lett pontozva. 😅
Nagyon dedó ez a gyakori.
2022. jan. 21. 07:58
18/28 A kérdező kommentje:
Senki ne veszekedjen! Nem azért írtam a kérdést. A válaszokat köszönöm. Én továbbra sem értek eggyet a kényszerpelenkázással. Ma megkérdezem a nővéreket miért volt erre szükség.
2022. jan. 21. 08:12
19/28 anonim válasza:
Na de kérdező, olyan hogy józan ész nem jatszik? Szerinted ha valaki hashajtót kap, méghozzá erőset, mert a ricinusolaj az, ugyan miért kap pelenkat? Gondolkozz már egy picit. Volt már hasmenesed? Perceken, néha másodperceken múlik, hogy oda érsz e időben. Egy 10 éves, éjjel, kórházban, tehát tok ismeretlen, idegen helyen, szerinted mekkora eséllyel jut el mondjuk 5 perc alatt a mosdoig? Hidd el, az öcséd számára kevésbé megalazo és a legbiztonsagosabb módot választották. De ha gondolod, vedd rá anyádat, hogy vigyétek ma haza, adjátok neki egy újabb koktélt, aztán hajrá, lehet majd felváltva mosni a gyereket meg az ágynemut
2022. jan. 21. 08:17
20/28 anonim válasza:
De amúgy, egy 10 évessel meg is lehetett volna beszélni, hogy miért van erre szükség. Annó nővér koromban mi valamennyi kollégámmal szépen megbeszéltük a beteg gyerekekkel, hogy mit miért csinálunk, és nem kellett erőszakot alkalmazni. Szóval itt kommunikációs problémák merültek fel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!