Tüdőröntgen lelet értelmezése?
Figyelt kérdés
Tiszta tüdő mez k,jobb rekesz vízszintes lefutású,oldalt len tt régi elváltozás,bal rekesz ép,sinusok szabadok.cor.norm aorta eltérést nem mutat.Bal hónaljban egy elmeszesedett nyirókcsomó!2022. jan. 19. 18:12
1/14 anonim válasza:
Ezt nem az orvosnak kene megmondania?
2/14 A kérdező kommentje:
Eeszt oldalon néztem utána!A kórházban csak a vizsgálatot végezték el és ennyi!
2022. jan. 19. 18:24
3/14 anonim válasza:
Akkor meg jonnie kene egy kiertekelesnek. Ha nem, hivd fel az orvost, hatha elrontottak valamit. Ok is emberek. Ne bizz az internet dokikban, mar kb beirod hogy faj a fejed es arra jutsz hogy agydaganatod van.
4/14 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm!
2022. jan. 19. 18:44
5/14 anonim válasza:
Ki írta ezt a leletet? Ilyet nem írunk leletbe, hogy "oldalt lent".
6/14 A kérdező kommentje:
Pedig ez áll benne és úgy ahogy ide leírtam!
2022. jan. 19. 19:18
7/14 anonim válasza:
Az elég baj, mert nem lehet tudni az oldal mit jelent, melyik részen.
8/14 A kérdező kommentje:
Már csak azt nem értem,hogy ilyen esetben miért nem kapok egy értesítést és hívnak vissza,mert ez a lelet valószínűleg nem a legjobb!
Holnap reggel odatelefonálok,remélve,hogy adnak felvilágosítást!
2022. jan. 19. 20:26
9/14 anonim válasza:
Mármint hová akarsz telefonálni? Mi bajod van a leleteddel? Ezzel nincsen egyelőre tennivaló, a felvétel technikailag megfelelő, emiatt nem hívnak vissza, orvosoddal beszéld meg, ez már eleve inkább CT hatáskör. Jó lenne tudni mi az a régebbi elváltozás és hogy mi az az oldalt lent kifejezés, mert eléggé értelmezhetetlen.
10/14 A kérdező kommentje:
A kórházba telefonálnék(ahol készült ma reggel a tüdőszűrés)remélve kapok válaszokat, ahogy most te is azokat keresed!"A régebbi elváltozás,a kóros lelet és az értelmezhetetlen len tt!"
2022. jan. 19. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!