Ha júniusban kaptam meg a második astra zenecát, augusztusban elkaptam a covidot, és jelenleg covidos vagyok újra, mennyi idő múlva ajánlott felvennen a harmadik oltást?
Mennyi idő után ajánlott a covid elkapása után felvenni a harmadik oltást? Mi történne ha mondjuk egy hónapra rá felvenném?
A védettségit szeretném, de ha nem ajánlott betegségre felvenni x hónapig, nem veszem fel. Ilyenkor mit lehet tenni?
Oltásellenesek ne írjanak, normalis valaszokra varok
4-es Igy van!!
Nem ertem az embereket
Ahogy írtam a védettségi miatt szeretném beoltatni magam, nem tudom honnan vettétek hogy nem.
Egyébként semleges a véleményem róla, nem vagyok oltásellenes, de azt sem állítom hogy ez véd meg egyedül. Amíg nem kellett a védettségihez harmadik, nem vettem fel, miután kell felveszem (vagyis felvenném, ha kapnék választ a kérdésemre), ennyi.
Haziorvos annyira ismerheti ot, mint mi.
En azt mondom, hogy varj vele, hogy megtudjuk, hogy hova fog kelleni es ha van koztuk szamodra nelkulozhetetlen hely, akkor menj.🤷🏼♀️ #4.
Nem vagyok oltasellenes, aki be akarja oltani magat, mert oreg vagy sok alapbetegsege van vagy fel vagy mittudomen oltsa be magat.
De ne azert oltsad be magad, mert raderoltetik azzal, hogy nem mehetsz ide vagy oda.
Na ja és nyáron is ez a riogatás ment hogy nem mehetsz sehova blablabla :D
Ezt a reakciót várják pont hogy rohanjatok oltatni,nem gyanús??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!