Ha a harmadik oltást 6 hónappal a második UTÁN veszem fel, attól érvényes lesz a védettségi/oltási igazolványom, vagy 6 hónap után teljesen érvénytelenné válik?
Miért remegnek ilyen sokan a kártya érvényessége miatt.
Tavaly nyár elején én is oltattam a kártya miatt, de azóta sem használtam ki. Ahol azóta jártam ott nem kellett.
Mondjuk amik jelenleg kártyához kötöttek (pl koncertek, sokszáz fős rendezvények, éttermek,stb.) ilyen helyekre nem járok :)
Az vagy beadatja vagy munkahelyet vált.
Ha nálunk kérné a munkáltató a 3.oltást már mondanék is fel.
Ki sírt miatta te jóképességű :D
Épp azt mondom hogy sz*rok a kártyájukra,aki meg járkál olyan helyekre az vegye fel.
De hogy segítsek is a kérdésedben, ha a második oltásod óta eltelt 6hónap és még nem vetted fel a harmadikat akkor február 15én inaktív lesz a kártyád. Amint utána felveszed a harmadik oltást (akár 1 hét múlva, akár 2 hónap mulva), akkor bekerülsz a rendszerbe és újra aktív lesz a kártyád és elfogadják a kijelölt helyeken.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!