Anyajegy eltávolítással kapcsolatban vélemény?
Figyelt kérdés
Érdemes plasztikai sebészeten végeztetni, nyújt valamivel többet, mintha sima sebész venné ki? A képek alapján igen, de nem tudom mennyire reklám / photoshop.
Ha van esetleg valakinek képe, hogy hogy sikerült, elküldhetné privátban.
2022. jan. 16. 21:31
1/3 anonim válasza:
Nekem bőrgyógyász vette le, teljesen szép, vékony heg maradt utána. Szerintem sokat számít, hogy hol van az anyajegy, ha arcon, akkor tuti profihoz mennék.
2/3 Ypszilon1980 válasza:
Szerintem megéri. Egyrészt azért, mert sokkal kellemesebb a légkör, már amennyire lehetséges, másrészt a szövettan, ha ez kell, akkor hamarabb megvan. De ha csak egy kisebb, nem igényel szövettant, akkor végül is mindegy. Nekem többször volt ilyen és mindet plasztikai sebész vette le, a műtét helye szép, nem látszik heg, de én még sztk alapon sosem vetettem le ilyet, szóval annyira nem tudok párhuzamot vonni.
3/3 anonim válasza:
Nekem arcrol is szedték le. Igaz magán orvos de semmi nyoma nem maradt. Borgyogyasz csinálta, nem plasztikai sebész.
dr. Godor Ferenc Balázst nagyon ajánlom illetve dr. Rozsos Tamást is:) maganok, de megerik az árát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!