Meg merjem bökni?(többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy nagy furunkulus az ajkamon 45 éves férfi vagyok, van steril tű gyógyszertárban, megmerjem vele bökni ?
Napról napra egyre puhább
2022. jan. 15. 16:56
1/8 anonim 

válasza:

Hát én ezt úgy szoktam, hogy egy steril tűvel nem feltétlen gyógyszertári megbököm, kinyomom a gennyt és kiszedem a szőrtüszőt, ami miatt gyulladt. Sterilizálok egy tűt valamilyen fertőtlenítővel, meg magát a sebet, aztán amikor már úgy látom hogy jól kijött belőle minden ismét a sebet. Majd leragasztom, és pár napig ügyelek rá, tisztán tartom.
2/8 A kérdező kommentje:
A hideg elràzott ahogy olvastam
2022. jan. 15. 17:03
3/8 anonim 

válasza:

Hát ezért nem megyek el a házi orvoshoz, vagy bőrgyógyászhoz. Sajnos utóbbihoz hónapok lenne időpontot kapni, magánban meg egy ilyenért 15 ezret adni. A házi orvos meg sajnos nem mindenhol foglalkozik ilyen apróságokkal.
4/8 A kérdező kommentje:
Megmerjem bökni? Most forró vizzel aztatom
2022. jan. 15. 17:20
5/8 anonim 

válasza:

Én megbökném ha steril a tű és lefertőtlenítettem.
6/8 anonim 

válasza:

Megkérdezed, hogy meg merjed-e bökni, megkapod a választ, hogy igen, és utána mintha mi sem történt volna, újra megkérdezed...
7/8 A kérdező kommentje:
Akkor megcsinálom.
2022. jan. 15. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!