Mit jelent az, hogy a védettségi kártyát oltási kártyára cserélik? Nem ér semmit az ellenanyag teszt?
Figyelt kérdés
Az ellenanyag, amit a szervezetünk gyárt, az sokkal jobb, természetesebb, biztosabb, mint a mesterséges oltás. Nem szeretném beoltatni magamat, hanem ellenanyag tesztet akartam csináltatni mert 2x is voltam koronás. Tényleg nincs ez mögött semmi?
Csak a pénz? Hogy sokat kapnak azok, akik oltanak?
Szerintem ez elég para helyzet, hogy a betegség elleni oltás akkor is szükséges, ha már bizonyítottan van bennünk ellenanyag, mert átmentünk magán a betegségen... Minek beadni mégegyszer, főleg, hogy az államnak is pénzbe kerül. Egyszerűen nem tudom feldolgozni.
2022. jan. 15. 09:43
11/14 anonim válasza:
Az osztrákoknál épp telepítik a kasszákhoz a leolvasót. Ha nem vagy beoltva, nem vehetsz élelmiszert. El fog jutni nagyon messzire a helyzet itthon is, ha valahogy nem állítjuk meg ezt az elmebeteg pusztítást.
12/14 anonim válasza:
11# Na az f@sza............
Egyre ijesztőbb már ami ez az egész körül zajlik..
13/14 anonim válasza:
Szerintetek mikor fogják az emberek azt mondani, hogy ebből elég? Lassan tényleg azt kezdem hinni hogy majd bármit megtehetnek velünk, mert hagyjuk magunkat. :( Szerintem a munka ellehetetlenítése oltás nélkül is nagyon gáz lépés volt a kormány részéről, egykét apróbb tüntetésen kívül mégsem történt semmi. Az emberek akik eddig szkeptikusabbak voltak, vagy ki akarták várni mi lesz hosszútávon az oltással kapcsolatban, végül mégis beadatták magunkak.. Mikor lettünk ilyen mulya nép?
14/14 anonim válasza:
Munkaerőhiány van, ezért a munkavállalóknak nem volt akkora érvágás ez, legalábbis a versenyszférában, mert simán találtak új munkahelyet, akik akartak, vagy a munkáltató vett vissza az arcából. Az egészségügy meg az oktatás viszont, ahol központilag kötelezték az oltást, épp most kezd megbénulni. Még egyelőre megy a képmutató pofázás arról, hogy egy ilyen ne menjen gyerekek meg betegek közé, de majd ezeknek is a képébe robban a valóság előbb vagy utóbb, mert pár demens, agresszív nyuggeren kívül nem sokan vevők már erre a náciszenny propagandadumára, amivel az oltatlanok nyakába akarja varrni az egész szart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!