Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Az első oltás után, kb.14-16.n...

Az első oltás után, kb.14-16.nappal lehet már valami pici védettség? (Szputnyik) Vagy hogy van ez?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 13. 14:07
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Nekem párszor mondták már, hogy ez is véd első adag után két héttel, de sokadjára se kaptam pontos forrást ehhez, hiába érdeklődtem minden alkalommal. (Szintén első szputnyikon vagyok túl)
2021. ápr. 13. 14:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Két hete kaptam meg az első oltást. Remélem már véd egy picit. Félek a vírustól.
2021. ápr. 13. 15:13
 3/6 anonim ***** válasza:
22%

Nem véd a vírustól :(

[link]

2021. ápr. 13. 16:12
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nyilvánvaló. Nem is lenne képes magától a fertőzéstől védeni, hogy is lenne képes? Attól maximum a fizikai gát véd (maszk, üvegfal, vegyvédelmi öltözet, stb. stb.)

Nekem az a furcsa, hogy vannak akiknek ez hírértékű. :D

2021. ápr. 13. 16:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Sokan hiszik pedig, hogy na majd ettől nem lesznek betegek.

A maszk sem sokat ér szerintem. Legalábbis igy, hogy az emberkék többsége csak a szájáig húzza fel.

2021. ápr. 13. 16:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy véd az oltás, hogy megvéd attól, hogy gépre kerüljünk. A védelmet úgy is értem, hogy valami kis ellenanyag így 14-16 nap után már csak lehet? Merkely prof.szerint az első oltás után van némi ellenanyag már. Nem tudok sajnos szakkifejezéseket.
2021. ápr. 13. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!