Ezzel is megkapom a vedettsegi igazolast?
"Iránydiagnózis: Coronavirus fertőzés k.m.n. (B3420)
Ápolást indokló fődiagnózis: Coronavirus fertőzés k.m.n. (B3420) " az EESZT-n, letoltheto dokumentum nincs. Csak gyorstesztet csinaltak, PCR-t nem, mert mar a gyorsteszt is pozitiv volt, helyben kaptam papirt az eredmenyrol. Az ANTSZ is felhivott, a karantenom mar lejart, de a haziorvos nem adott semmilyen papirt.
A gyorsteszt is fel fog kerülni csak az később.
Igen, jár rá a kártya, én is gyorsteszt után kaptam.
"Ellátó intézmény: ORSZÁGOS MENTŐSZOLGÁLAT (Budapest)
Ellátó osztály: II. Buda mentőállomás
Ellátás kezdete: 2021.03.30. 02:00:00
Ellátás vége: 2021.03.30. 02:00:00
Ellátó orvos: Pápai György (55527)
Iránydiagnózis: Coronavirus fertőzés k.m.n. (B3420)
Ápolást indokló fődiagnózis: Coronavirus fertőzés k.m.n. (B3420)
EHR dokumentum: Nincs"
még mindig ennyi látszódik és a kártyám sehol, többször tettem bejelentést
A haziorvos az ugyfelkapun egyszer jelent meg, de semmi nincs odairva, a Covid Statuszlapban sem. Eleve nincs kepben, hogy mi hogy megy, azt mondta masnak a varosban, hogy keves hogy igazoltan beteg volt, menjen antitest vizsgalatra..
Hol kene latnom azt amit mondtál?
#6: Sehol. Max annyit az eseménykatalógusban, hogy valamit berögzített aznap.
Egy kérdésnél írta valaki, hogy bement a kormányablakba, és ott mondták neki, hogy az orvos nem jelentette le gyógyultnak, és a rendszerben még betegként szerepel, azért nem kapott kártyát.
Még esetleg ami árulkodó lehet: ha valaki tünetes fertőzött volt, akkor elvileg a karantén határozatban nem volt lejárat, mivel a 10 nap csak minimum, de ugye 3 nap tünetmentesség kell a feloldáshoz. Amikor a doki lejelenti, hogy meggyógyultál, utána küldik ki a karantén megszüntetéséről a határozatot. Legalábbis nálam így volt, de szintén egy másik kérdésnél kiderült, hogy volt, aki határozatot sem kapott.
A lényeg: szerepel-e a határozatban lejárat? Ha nem, küldtek-e külön lezáró határozatot?
Ha nem, akkor valószínűleg elmaradt valami adminisztráció. Én kinyomtatnám a pozitív eredményt, és bemennék a kormányablakba.
Koszi a reszletes valaszt.
Most beszeltem az ANTSZ-szel, ok latjak, hogy a doki szerint meggyogyultam, en nem latom sehol. Ok nem kuldtek betegseg alatt hatarozatot. Kuldtem mar sok emailt es bejelento lapot, a heten voltam azzal a papirral a kormanyablakban, amin irja hogy a gyorsteszt pozitiv, de azt mondta az ugyintezo hogy az semmi, neki az EESZT-rol kell a lap,meg a hatarozat ami nekem nem volt. Ja meg azt mondta, hogy csak a pcr-re adnak, antigenre nem, ugyhogy vittem neki a rendeletet errol. Mar nagyon elegem van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!