Jól értem? Most mondták, h február 15-től csak az számít oltottnak, aki megkapta a 3.oltást,és aki két oltást kapott, és a 2.oltást 6hónapon belül kapta meg. 6hónapon belül fel kell venni a 3.oltást ahhoz, h érvényes maradjon a védettségi. Tehát ha
én október 19-én kaptam a 2.oltást, akkor április 19-ig (6 hónap) érvényes a védettségim? Egyébként én még sehol nem láttam, h ellenőrizték volna a QR kódot.
Fontos lenne a válasz nagyon, köszönöm szépen.
Ez nem látásmód dolga, hanem szövegértés.
Hányszor írják még le, hogy a febr. 15 azt jelenti, akkortól számít az utolsó beadott oltásnál a 6 hónap?
Ja, hogy ezt sem érted?
Okt. 16-tól számolj 6 hónapot. Ápr. 20-án már nem lesz érvényes ez az oltásod.Mehet a harmadik.
És végre azoké sem, akik idáig 1 db-bal sumákoltak.
Most majd fogják ellenőrizni, mivel a kártya ugyanaz, de a csoport 2 felé bomlik.
25-ös
Inkább neked. Csak nem érint?
27
Na, megint egy hős oltásellenes. Semmiféle mellékhatása nem volt, hagyjuk ezt a hátha 100 év múlva lesz dumát, az oltóanyag maga már réges-rég nincs a szervezetemben. Te viszont sokkal inkább számolhatsz újabb nem enyhe fertőzéssel, bónuszként post coviddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!