Hová mehetnék pszichológushoz\pszichiáterhez ha csak
havi 100 ezer forintot keresek?
Figyelt kérdés
Huszonéves fiatal vagyok, de anyagi gondjaim vannak, és nincs pénzem 5000 forintos óradíjat fizetni maszek agyturkásznak. A TB-seknél pedig attól tartok, nem vesznek komolyan és nem tudnak segíteni (lásd: magán vs. állami fogorvosos kérdés).
Ráadásul határmenti, vidéki faluban élek. Milyen lehetőségem van? Segítség kell.
2022. jan. 12. 13:03
1/9 anonim válasza:
Pénz nélkül nincs lehetőséged, így szűrik ki a szegényeket, hogy ne szaporodjanak.
2022. jan. 12. 13:17
2/9 A kérdező kommentje:
Remélem ilyen idióták sem fognak szaporodni, mint te.
2022. jan. 12. 13:24
3/9 anonim válasza:
Nekem nagyon jó tapasztalatom van az itteni tb-s ellátással. Sokszor van ám az, hogy befejezi vki a tb-s ellátást, és fogad még egy -két kliens magánban. Szóval abszolut van átfedés a tb-s és a magánpszichologusok között.
A területileg illetekes pszichiatriai gondozóban vagy kórházban tudsz idopontot kérni.
2022. jan. 12. 15:01
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm 3-as.
Háziorvostól nem is kell beutaló?
2022. jan. 12. 15:36
5/9 anonim válasza:
Ahol én voltam, oda nem kellett. Időpontot viszont kellett kérni. De azért ennek a beutaló dolognak nézz utána a biztonság kedvéért, hogy nálatok hogy van.
2022. jan. 12. 21:02
6/9 anonim válasza:
5 ezerért szerintem nincs is terápia.
nem kell beutaló, csak időpont.
de sajnos keveset foglalkoznak az emberrel.
pszichológushoz meg csak pszichiáter adhat beutalót.
2022. jan. 13. 01:16
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, utánanézek
2022. jan. 13. 06:24
8/9 anonim válasza:
En pszichologus vagyok. 5000 ftert nincs ellatas sehol. Esetleg van levelezo pszichologus, egy levelvaltas altalaban 6-7 ezer korul mozog. A tb ellatas az ugye ingyenes, vagyis a tb fedezi. Ajánlom inkább hogy vasarolj önsegítő pszichológiai könyveket, több is tartalmaz gyakorlatokat, kérdőíveket, munkafüzetet. Csináld szorgosan es el fog juttatni teged a problemad megoldasahoz.
2022. jan. 15. 13:30
9/9 A kérdező kommentje:
Már kiolvastam rengeteget, a fele könyvespolcom csak ilyen könyvekből áll. Valóban segítettek is sokat a könyvek, de hosszú távon nem váltak be. Nagyon mélyponton vagyok perpill, és nagyon fontos lenne egy jó szakember, mert félek, nem találom meg egyedül a kiutat. Úgy érzem, az idő is ellenem dolgozik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!