15 éves vagyok! Aranyerem lehet? Többi lent!
A vérzés a végbél felrepedésére utal, ebben az esetben nem biztos, hogy találsz aranyeres csomót, bár a kettő együtt is járhat.
Én sokáig nem foglalkoztam vele, mert nem fájt, így visszanézve ez hiba volt.
Én felkeresnék egy jó proktológust. (sebész doki, akinek a popó a szakterülete). Ha Bp-i vagy szívesen ajánlok egyet, aki SZTKban rendel, és nagyon kedves.
Én önvizsgálatot nm javallanék, de ha mindenképpen szeretnéd, előtte krémezd be az ujjad, mert ha nem sikamlós, azzal csak ronthatsz a helyzeten. Pl. körömvirág krém alkalmas erre.
A táplálkozáson meg érdemes picit változtatni: sok rostos, kerüld a banánt, kakaót, csokit, rizst, és mindent ami fogja a székletet, és igyál elegendő folyadékot. (Napi 2 l.)
Amit még tehetsz: nagyWC előtt krémezd be az ujjad vmi zsírosabb krémmel, nyúlj be, amíg kényelmesen beérsz, így könnyebben sikerül a nagydolog, ezt addig érdemes, amíg ez a tünet nem múlik el.)
Jobbulást és vigyázz magadra!
33/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!