Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Milyen negativ mellékhatásai...

Milyen negativ mellékhatásai lehetnek a covid elleni oltásnak ?

Figyelt kérdés

Én egyet sem kaptam

Jobban félek tőle mint a Covidtól.Nem vagyok mániákusan virustagadó.De valamiért akkor is azt érzem hogy az oltás nagyobb kárt okozna és felvan fújva a köbön a covid és rengetegen benyelik.

És rohadtúl idegesit hogy egy fogászati kezelésre se tudok eljutni.Komolyabb bajom lehet emiatt mint a Covidtól.34 n

2022. jan. 10. 04:30
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Melyiket?
2022. jan. 11. 10:13
 12/27 anonim ***** válasza:
A kormanyt szido kommenteket de vedd figyelembe, javaslom hogy a vilagra nezve tajekozodj. Ezek alapjan minden orszag orvosai egyetertenek abban hogy a covidnak nagyobb a kockazata mint az oltasnak. Egyebkent nalunk is kozoltek adatokat hogy hanyan haltak meg oltastol, elhanyagolhatoan kevesen a covid fertozottek szamahoz kepest.
2022. jan. 11. 15:30
 13/27 anonim ***** válasza:
55%
Egyebkent en tobb embert is ismerek sajnos ami oltas tagado volt es meghalt illetve olyat jelenleg aki mar elkapta tavasszal oltasnelkul es most megint de most lelegezteton volt tegnap beszeltem vele telefonon es alig birt beszelni, korulbelul mintha suttogott volna es kozbe furcsa sipolo hangokat hallottam, abbol amit megertettem azt lehetett erteni hogy most tanul ujra járni mert 3 het lelegeztetes utan nem nagyon megy ő is oltas ellenes volt 50 evesen.... Masik stac pedig 1 het alatt meghalt 43 evesen alapbetegsegek nelkul. Alapvetoen lehet biznu az orvosokban es nem a facebookos kamu hireknek es nem kell okoskodnni. Ha te elviszed a kocsid a szerelohoz negmondod neki hogy mit csinal rosszul vagy rahagyod mert nem ertesz hozza es bizol benne mert neki ez a munkaja? Mert az oltas ellenesek tobbsege okosabb akar lenni a kutatoknal akik mondjak hogy gaz van mert hát ő sándor aki frissőr a spárban, nyilván jobban ért hozza mint az aki egesz eleteben virusok kutatasaval foglalkozik :)
2022. jan. 11. 15:35
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Ja es zarojelben annyit hogy a baratnomet hetfo reggel teszteltek es pozitiv lett, en pentek ota vele voltam, en is teszteltem nagamat 2x is mind a kettő negatív lett es semmi bajom, nekem van 2 szputnyim es 1 pfizerem szoval vagy szuperszerencses vagyok hogy a hiperfertozo omikront nem kaptan el kozvetlen nyalcserevel se vagy mukodnek az oltasok :)
2022. jan. 11. 15:37
 15/27 A kérdező kommentje:
En akkor sem hiszem el ezt a mizériát sajnos vagy nem sajnos...oltástól jobban félek
2022. jan. 11. 19:47
 16/27 anonim ***** válasza:
Modernát adattam be, 10-es voltam
2022. jan. 11. 20:26
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nem hiszel a te bajod de azert zarojelben megjegyzem hogy te is kaptal egy rakas oltast gyerekkorodban.
2022. jan. 11. 21:17
 18/27 gyik123 ***** válasza:
33%

15.

Kaphatsz védettségi kártyát oltás nélkül is, ha az ellenanyag teszt igazolja, hogy átestél a fertőzésen (kb. 12eFt).

Vagy mehetsz kártya nélkül is fogászatra, ha van 48 óránál nem régebbi negatív PCR teszt / és aznapi hivatalos antigén gyorsteszt. Állítólag vannak olyan magánfogászati helyek, ahol nem kérik.

Én sem oltatom magam, de ismerősöknél, rokonoknál előfordult menstruációs probléma, nyirokcsomó megnagyobbodás a hónaljban, láz és reumás betegségek felerősödése. Pfizert kaptak, ami mRNS alapú. Többen is voltak Covidosok, köztük valószínűleg én is. Túléltem és remélem lesz ellenanyagom, mert nekem is kell menni fogászatra. :-) Viszont, ha már egyszer megszúrnak akkor kihasználom ezt a kellemetlen helyzetet más tesztekre is.

Itt vannak infók a mellékhatásokról

[link]

Ez már angol és Janssent is említi, a véralvadási problémákat. Ha nem beszélsz angolul, akkor a google fordítót használd.

[link]

A Moderna is mRNS alapú, úgy mint a Pfizer/Comirnaty

Hosszabbtávon pedig Parkisont, Alzheimert, Prion betegségeket is említik némely oldalon az mRNS alapúakkal kapcsolatban.

A múltban is voltak sajnos nem várt problémák, 2010-ben a H1N1 kapcsán Narkolepszia és azok ráadásként nem kísérleti/ vészhelyzeti fázisban voltak.

2022. jan. 11. 22:04
 19/27 anonim ***** válasza:

Utolso, a rokonod mellekhatasait orvosok bizonyitottak hogy a vakcinahoz kothetoek vagy csak gondolod? Csak mert tudod minden evben tobb ezer ember hal meg ilyen olyan betegsegben, meg se lehet raverni mindegyikra hogy ja akkor ez a vakcina miatt van :)

Parkinsont, alzheimert hol emlitik? Es pontosan mekkora mertekben fordulhat elo? 10 milliobol 1?

2022. jan. 11. 22:46
 20/27 anonim ***** válasza:

18 as eree gondoltal amikor h1n1 problemakra gondoltal? [link]

Mar a cimben is benne van hogy nem okozott komolyabb mellekhatast :D

2022. jan. 11. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!