Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Milyen negativ mellékhatásai...

Milyen negativ mellékhatásai lehetnek a covid elleni oltásnak ?

Figyelt kérdés

Én egyet sem kaptam

Jobban félek tőle mint a Covidtól.Nem vagyok mániákusan virustagadó.De valamiért akkor is azt érzem hogy az oltás nagyobb kárt okozna és felvan fújva a köbön a covid és rengetegen benyelik.

És rohadtúl idegesit hogy egy fogászati kezelésre se tudok eljutni.Komolyabb bajom lehet emiatt mint a Covidtól.34 n

2022. jan. 10. 04:30
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
84%
Senki sem tudja, hogy milyen mellékhatásai lehetnek. A rövidebb távúakat talán, de a hosszú távról senki sem tud semmit. Megnyugtatlak, hogy a mi kicsiny országunkban fel sem merülhet olyan, hogy bármilyen mellékhatása legyen az istenített vakcináknak. Ha lesz is, azt nem fogják elmondani, köteles lesz mindenki eltitkolni (mármint az orvosok, és a kapcsolódó szervek). Nálunk az oltás működik, minden tökéletes, a 40 ezer halott pedig mind csak a saját hibájából halt meg, mivel vírustagadó és oltásellenes volt.
2022. jan. 10. 05:15
 2/27 anonim ***** válasza:
88%

Sok nő számolt be arról, hogy a menstruációs ciklusába bezavart.

Kérdező, magánfogorvosnál is kérnek kártyát?

2022. jan. 10. 08:56
 3/27 A kérdező kommentje:
Nem tudom.Gondolom igen.
2022. jan. 10. 09:16
 4/27 anonim ***** válasza:
90%

"Nem tudom.Gondolom igen."

Hát én meg úgy tudom, hogy ők nem kérnek. Keresztanyukám decemberben volt, oltatlanul és nem kértek kártyát.

2022. jan. 10. 09:18
 5/27 A kérdező kommentje:
Covid tesztet sem?
2022. jan. 10. 09:53
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Semmit.
2022. jan. 10. 10:08
 7/27 anonim ***** válasza:
55%
A "Pfizer mellékhatások" Facebook-csoportba érdemes lenne felvételt nyerned. Több, mint 100 ezer fős, szóval elégé "reprezentatívak" lehet a tapasztalatok. Sokan írnak hasonló tapasztalatokat (pl. menstruációs zavar, ízületi gyulladások, magas vagy ugráló vérnyomás és pulzus, kiütések testszerte, autoimmun betegségek felerősödése - pl. pikkelysömör, vagy addig lappangó autoimmun betegségek megjelenése - ezek a leggyakoribbak, a teljesség igénye nélkül). Sokaknál csak mostanában, tehát az oltást követően jó néhány hónap után jöttek elő ezek a nem kívánt mellékhatások, de van, akinek pl. csak a 3. oltás után "jöttek elő".
2022. jan. 10. 19:25
 8/27 anonim ***** válasza:
60%

Minden megtalálható a tudományos kutatásokban (amelyeket jóváhagyott a FDA és EMA).

Leggyakoribb pár napig tartó oltási reakció (bőrpír, helyi fájdalom, hőemelkedés, rossz közérzet, fejfájás), ezt követően ideiglenes vérnyomás ingadozás, menstruációs zavarok. Extrém ritkán (pár eset / millió oltás) fordult elő szívizomgyulladás, vagy thromboemboliás szövődmény. Ezzel szemben a COVID-ban a szívizomgyulladás vagy thrombózis baromi gyakori, sokszor ezek maguk a halálokok.

Oltasd be magad nyugodtan, sokkal-sokkal több előnnyel jár, mint amennyi kockázatot hordoz. Másrészt pedig ennek a világjárványnak addig nem lesz vége, amíg ilyen sebességgel tud emberről-emberre terjedni.

2022. jan. 10. 22:38
 9/27 A kérdező kommentje:
Én azt is olvastam hogy sok embernek okozott izomrángásokat.És pont emiatt félek.Múltév március óta küzdök ezzel semmi nem segit semelyik vitamin se ,és félek hogy mégjobban felerősitené.
2022. jan. 11. 00:54
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát nálam jobban szerintem senki nem félt az oltástól, mégis beadattam, és legnagyobb meglepetésemre semmi bajom nem lett :)
2022. jan. 11. 06:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!