Milyen negativ mellékhatásai lehetnek a covid elleni oltásnak ?
Én egyet sem kaptam
Jobban félek tőle mint a Covidtól.Nem vagyok mániákusan virustagadó.De valamiért akkor is azt érzem hogy az oltás nagyobb kárt okozna és felvan fújva a köbön a covid és rengetegen benyelik.
És rohadtúl idegesit hogy egy fogászati kezelésre se tudok eljutni.Komolyabb bajom lehet emiatt mint a Covidtól.34 n
Sok nő számolt be arról, hogy a menstruációs ciklusába bezavart.
Kérdező, magánfogorvosnál is kérnek kártyát?
"Nem tudom.Gondolom igen."
Hát én meg úgy tudom, hogy ők nem kérnek. Keresztanyukám decemberben volt, oltatlanul és nem kértek kártyát.
Minden megtalálható a tudományos kutatásokban (amelyeket jóváhagyott a FDA és EMA).
Leggyakoribb pár napig tartó oltási reakció (bőrpír, helyi fájdalom, hőemelkedés, rossz közérzet, fejfájás), ezt követően ideiglenes vérnyomás ingadozás, menstruációs zavarok. Extrém ritkán (pár eset / millió oltás) fordult elő szívizomgyulladás, vagy thromboemboliás szövődmény. Ezzel szemben a COVID-ban a szívizomgyulladás vagy thrombózis baromi gyakori, sokszor ezek maguk a halálokok.
Oltasd be magad nyugodtan, sokkal-sokkal több előnnyel jár, mint amennyi kockázatot hordoz. Másrészt pedig ennek a világjárványnak addig nem lesz vége, amíg ilyen sebességgel tud emberről-emberre terjedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!