Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Van ebben az országban olyan...

Van ebben az országban olyan betegség aminek a kezelésére úgy mehetsz taxival, hogy a számlát az OEP állja?

Figyelt kérdés

2022. jan. 6. 09:42
 1/9 anonim ***** válasza:

lassan az OEP a korrekt ellátást sem állja, nemhogy a taxit...

Anyukám strokeot kapott, csak betegszállítóval szállítható, két megoldás van a kontrollra vitelére:

a, reggel fél6kor felveszi a betegszállító és 11re beviszi a 20 km-re lévő kórházba, úgy hogy nem tud sok ideig egy pozícióban maradni

b, magán betegszállító, schwarzban, oda vissza 20ezer...

2022. jan. 6. 09:57
 2/9 anonim ***** válasza:

Nincs.

Olyan van, ahol az utazási költség egy részét álljak. A költség konkrétan személy autó benzinkoltsegere van kalkuláltam, kilométerenkénti osszeg

2022. jan. 6. 10:03
 3/9 anonim ***** válasza:

Nincs. Egyébként 2016-ban megszűnt az OEP.

[link]

2022. jan. 6. 10:05
 4/9 anonim ***** válasza:
34%
Maximum álomországban, nem ebben a proli országban.
2022. jan. 6. 10:06
 5/9 anonim ***** válasza:

4!

Valóban, csak álomorszagban. A valóságban egyértelműen nincs ilyen, hiszen maga az elképzelés is röhejes, nem gondolod? Miért kellene taxival menni? Ott a tomegkozlekedes. Ha olyan az állapota, hogy az nem játszik, akkor ott a betegszallitas. Minek a taxi?

2022. jan. 6. 10:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Röhejes valóban, csak nem akartam a kérdezőt megbántani. Én is havonta járok kontrollra orvoshoz, elmegyek villamossal, vagy ha utána kicsit rosszul vagyok taxit hívok. De soha nem jutott eszembe hogy ezt kifizettessem akárkivel is. Ez az én "luxusom", hogy a kezelés után hívok egy kocsit, alap hogy én fizetem magamnak. 4#.
2022. jan. 6. 10:16
 7/9 A kérdező kommentje:
Úgy látszik ebben az országban nem működik a szociális háló. Sajnálom, hogy röhejesnek bélyegeztél egy olyan dolgot ami máshol bevett gyakorlat. Nyílván nem arra gondoltam, hogy valakinek azért fizetnek egy taxit mert fültisztításra megy vagy leszedik a fogkővét.
2022. jan. 7. 11:20
 8/9 anonim ***** válasza:

"Úgy látszik ebben az országban nem működik a szociális háló"

30 éve nem működik. Szerencsés vagy, hogy erre csak most döbbentél rá.

2022. jan. 7. 13:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Konkrétan hol bevett gyakorlat? Az almaidon kívül. Kapaszkodj, én nem Magyarországon élek, itt a mentőt is ha kihívod, ki kell fizetni. Orvosi ügyelet nem jön ki, hacsak nem haldokolsz, hiszen egyébként meg tudod oldani a kórházba jutást
2022. jan. 7. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!