Melyik a leghatásosabb bőrgomba elleni krém jock itch (tinea cruris) kezelésére?
Figyelt kérdés
A lágyékomon megjelent egy égető folt ami irritálóan viszket és mintha kissé hámlana is. Hosszas keresés után rájöttem, hogy ez a jock itch nevezetű bőrbetegség (magyar megfelelőt nem találtam) ami elvileg gombás fertőzés is. Már számtalan krémet kipróbáltam, de gombaelleni krémeket mindig is kerültem mert azt hittem nem gombásfertőzésről van szó (Maximum a körömvirágkrémet próbáltam ki, hogyha az nevezhetô gombaelleni krémnek) így keresném, hogy melyik a leghatásosabb márkájú kenőcs.2022. jan. 3. 02:33
1/2 anonim válasza:
Lamisil derma napi 2-3x és nappalra használhatsz mellé hintőport. A lágyéknál akkor tud megjelenni, ha nedves környezet alakul ki, a hintőpor pedig felszívja a nedvességet és megakadályozza, hogy tovább szaporodjanak. Ha ezek mellett sem látsz javulást 1-2 hét alatt, akkor viszont érdemes bőrgyógyászt felkeresni.
2/2 A kérdező kommentje:
Ezer hála! Hallani se hallottam róla, de ez a kenőcs tényleg jónak néz ki. Holnap meg is rendelem.
2022. jan. 3. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!