Az hogy lehet, hogy a munkahely tájékoztatást kap a munkavállaló covid-fertőzéséről?
Csak nem bírod beismerni, hogy lyukra futottál...
Részemről itt befejezem; szerintem parttalanná vált a beszélgetés.
"egy Tesco pénztáros sokkal több emberrel találkozik/érintkezik, mint egy tanár"
Amellett, hogy csak papíron vagy nem oltható, az még a gáz, hogy ilyen gagyi érvekkel jössz... Egy teszkópénztáros sokkal rövidebb ideig, sokkal nagyobb légtérben, plexi mögött maszkban ülve találkozik a maszkot viselő vevőkkel, te meg 45 percekre össze vagy zárva maszkviselési kötelezettség és plexifal nélkül akár 20-25 maszkot nem viselő emberrel is (ha meg nem nyelvtanár lennél, még többel is).
35
A jogosítványomt 1987-ben szereztem. Az első diplomámat 1992-ben szereztem.
Folytassam a példákat? Nincs a "szerezni" igével semmi baj; így mondjuk. Az, hogy félreérhető, és ezen néhányan nem tudnak felülemelkedni, arról nem tehetek, de nem is érdekel. Az ordenáré személyeskedést viszont visszautasítom. Szerencsére törölte is a moderátor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!