Hogy van ez a kórházakban?
Általában a kórházakban nyitva vannak a kórtermek ajtajai.
A nővérek csak elsétálnak az ajtó előtt,benéznek.
Akit meg el kell látni ahhoz úgy is oda mennek.
2 hetet voltam a COVID-osztályon. Naponta kétszer jöttek nővérek (illetve miután kitapasztalták, hogy éjjel 5-kor már rendszeresen ébren vagyok, aki a reggeli méréseket csinálta, az már 5-kor jött hozzám, szóval vele együtt napi háromszor látogattak meg), de egyébként az ajtók zárva voltak, és csak akkor jöttek, ha a nővérhívón hívtam őket.
Meg persze amikor hoztak reggelit, ebédet, vacsorát.
4-es
És? Kit érdekel. Lázmérésre meg gyógyszerosztásra a nappalos műszakban lévők is kiképzettek...
Értem én, de miért nem lehet az egész cécót, vagyis az egész napot 2 órával eltolni? Most akkor az orvos kényelme az első, vagy a betegé?
Nem csodálom, ha a nővérek is olyan kimerültek, az éjszakás az utolsó órában álljon neki még ekkora feladatnak hulla fáradtan, a nappalos meg keljen 5-kor, hogy 6-ra beérjen. Meg a beteg is, hogy a méltóságos doktor úr tudjon vizitelni f8-kor. Mintha nem lenne mindegy, ahogy az is, hogy éppen előtte vagy utána kapja azt a gyógyszert, ha már úgyis 24 (vagy 8 vagy 12 vagy akárhány óránként) kapja.
Gondolom 100 éve így van, senki nem meri kimondani, hogy hülyeség, sőt olyan nevetséges érvekkel támasztja alá, mint a 6-os.
8-as
Micsoda indokok megint...
Vizitelni bármikor lehet, és nem is kell azért 10-re járni. Megint oda lyukadunk ki, hogy a beteg örüljön, hogy egyáltalán foglalkoznak vele, verjük is csak fel 6-kor, majd otthon kipiheni magát, visszahízlalja magát, meg még talán meggyógyulni is ott fog. A lényeg, hogy nehogy megzavarjuk már ezt dohos szagú, megkövesedett rendszert, mert ha nekik jobb lesz, akkor a személyzetnek meg hátha rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!