Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Beoltattátok már a gyerekeiteket?

Beoltattátok már a gyerekeiteket?

Figyelt kérdés

Én ezt az új kimutatást találtam, ami arra mutat rá, hogy a gyermekekre nézve 3-szor veszélyesebb a vakcina, mint a vírus. Mondjuk nekem a józan paraszti eszem is azt mondja, hogy egy fejlődő immunrendszert nem érdemes megzavarni.

[link]

2021. dec. 18. 16:32
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
21%
Akkor ezek szerint te semmilyen kötelező oltast nem adattál be a gyerekednek?
2021. dec. 19. 10:26
 22/32 anonim ***** válasza:
69%
Ne hasonlítsátok már a gyerekkori oltásokat, ezekkel a Covid kotyvalékokkal...
2021. dec. 19. 11:27
 23/32 A kérdező kommentje:

Tudod, ebbe az érvelésbe elég könnyű belekötni. Amit akkor beadnak, az egy életre szól. A Covid elleni vakcinából rövid időn belül már a harmadikat kell beadni, mert nem igazán akar hatni. Akkor miről beszélünk? Kísérlet zajlik.

2021. dec. 19. 11:52
 24/32 anonim ***** válasza:
22%

Aga, hát hogyne.

Talán menjetek vissza az alapokhoz.

Nem nehéz.

Szóval, "egy fejlődő immunrendszert nem érdemes megzavarni."

Megkerdezem még egyszer: semmilyen kötelező oltást nem adattál be a gyerekednek?

Szóljatok, ha valaki érti a kérdést. Ha nem, ideje lenne újra átlapozgatni azokat a sima középfokú tankönyveket, amiből anno tanultatok mint mindenki más.

Kerhettek segítséget is.

Aztán beszélgessünk értelmesen, nem az innen-onnan felcsipegetett baromságokat szajkózva.

Köszönöm.

2021. dec. 19. 21:16
 25/32 anonim ***** válasza:
22%

Annyit még elárulok:

" ne hasonlítgassátok már"

és

" ..mert nem igazán akar hatni.."

2021. dec. 19. 21:18
 26/32 A kérdező kommentje:
Én arra a vakcinára gondoltam, mint a Pfizer is. Kísérleti, ilyet ne adjunk egyelőre a gyermekeknek.
2021. dec. 19. 21:36
 27/32 A kérdező kommentje:

[link]

Itt van leírva, mutatva, hogy háromszor halálosabb a vakcina a gyermekre nézve, mint a vírus.

2021. dec. 19. 21:37
 28/32 A kérdező kommentje:
Jössz itt a középiskolai anyaggal, aztán még ezt sem tudod értelmezni. Kezdjed az angollal először is.
2021. dec. 19. 21:40
 29/32 anonim ***** válasza:
0%
Amerikára és az amerikai Demokrata Pártra kell hallgatni. A phizer a lwgjobb
2021. dec. 20. 07:23
 30/32 anonim ***** válasza:
69%

Most már kénytelenek elismerni néhány esetet hivatalosan is.

Gondolom olyan sok ehhez hasonló eset volt hogy már muszáj volt néhányat elismerni, hogy nehogy gyanús legyen.

[link]

2021. dec. 20. 08:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!