Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Beoltattátok már a gyerekeiteket?

Beoltattátok már a gyerekeiteket?

Figyelt kérdés

Én ezt az új kimutatást találtam, ami arra mutat rá, hogy a gyermekekre nézve 3-szor veszélyesebb a vakcina, mint a vírus. Mondjuk nekem a józan paraszti eszem is azt mondja, hogy egy fejlődő immunrendszert nem érdemes megzavarni.

[link]

2021. dec. 18. 16:32
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
33%
Betegek vagytok, plane #10. Es hany gyereket megmentettek, polio, himlo, stb. Jelentettem a kerdest, mert kozveszelyesek vagytok, es a gyerekeitekre plane.
2021. dec. 18. 17:44
 12/32 anonim ***** válasza:
53%
Jelentsd is, mindet nézd át a többi kérdést is Spicli! Az igazság terjed nem fogod megakadályozni ezzel!
2021. dec. 18. 17:47
 13/32 anonim ***** válasza:
58%

#12 (ma 17:44) A gyerekkori oltásokkal nincs is semmi gond! Viszont a mostani covid elleni vakcinákkal nagyon is.

Gyerekekre nézve nagyon kockázatosak, főleg a pfizer..

Felelős szülő biztos hogy nem adatja be!

2021. dec. 18. 17:51
 14/32 anonim ***** válasza:
76%

Ha védő oltások,most mindegy hogy milyen korosztályt mondanék,akkor miért nem védenek,miért halnak meg beoltottak is ??

A régen feltalált inyekciókat ma is adják,és azok valóban védenek is . Én sem oltatnám be ezekkel a kisérleti vakcinákkal.

2021. dec. 18. 17:54
 15/32 A kérdező kommentje:

Mit jelentesz? A szabad vélemény nyilvánítását? És erről mi a véleményed? Konkrétan hamisítják a statisztikát. Meg lehet hallgatni, ha erről beszél a beosztott, kirúgják.

[link]

2021. dec. 18. 17:54
 16/32 A kérdező kommentje:

Itt van-e, oltakozzatok. Mindjárt 5 dózist egyszerre, hátha hatékonyabban hat majd.

[link]

Megnéztem, hogy mik az omikron tünetei: enyhe izomfájdalom, köhögés, gyengeség. Ez igen, nehogy elkapjam, nem akarok köhécselni.

2021. dec. 18. 18:04
 17/32 anonim ***** válasza:
78%

Ha ez az oltás olyan biztos lenne,akkor nem kellene a szűlőket erre búzditani.Ellenkezőleg,tolakodás lenne.mennél előbb az én gyerekem legyen védet.Folyik a gyerek oltakozási kampány.

A FideSS médiából szinte csöpög.

2021. dec. 18. 18:09
 18/32 anonim ***** válasza:
81%

#17 Arra játszanak hogy a pfizerrel legyen beoltva mindenki!

Most mondták a következőt az rtl híradóban: " Britt kutatók vizsgálata szerint a harmadik oltás hatékonyan véd az omikron ellen, ellenben az első kettő egyáltalán nem"

Wtf?? A legtöbb oltás után pfizert adnak harmadiknak.. Érdekes..

2021. dec. 18. 18:13
 19/32 A kérdező kommentje:

De ezt is úgy mondják, hogy az omikronról nem tudnak semmit, ők maguk jelentik ki. De azt már tudják, hogy a harmadik vakcina az véd. Az első kettőt lehet dobni a kukába, majd a harmadik. Nevetséges.

2021. dec. 18. 18:21
 20/32 anonim ***** válasza:

🤣🤣🤣

2021. dec. 19. 10:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!