Az normális ha Pfizer 3. oltás után 6 nappal szétrobban a fejem, enyhén homályos a látásom és le vagyok lassulva? Tegnap enyhén sportoltam, lehet, hogy az hozhatta ki? 24/F
Figyelt kérdés
2021. dec. 16. 14:49
1/8 felkelhetetle válasza:
Ilyen jellegű mellékhatásokról nem hinném, hogy bárki beszámolt volna az oltás kapcsán, szerintem valami más áll a hátérben.
2/8 anonim válasza:
Vérnyomást mérjél, az mRNS oltás maradandó vérnyomásproblémát tud okozni.
3/8 anonim válasza:
Oltás után legalább egy hónapig inkább ne nagyon terheld a szíved!
4/8 anonim válasza:
"Ilyen jellegű mellékhatásokról nem hinném, hogy bárki beszámolt volna az oltás kapcsán, szerintem valami más áll a hátérben."
akkor szívecském olvasd már el azt a sok ezer posztot a Pfizer mellékhatások csoportban....hátha felnyílik a pici buta szemed...
5/8 anonim válasza:
Tényleg, hát a Facebook, hogy ez senkinek se jut eszébe...
6/8 felkelhetetle válasza:
4 Te csak nyugodtan hivatkozz facebook posztokra, mint megbízható, hiteles forrásra, biztos értelmes embernek fognak gondolni. :D
8/8 anonim válasza:
Nekem pontosan az oltás után egy héttel olyan migrénem volt két napig, hogy pislogni is alig tudtam. Amikor elmúlt, sok-sok gyógyszer segítségével, megmértem az ellenanyag-szintemet, és már akkor kialakult a védettségem. Én úgy éreztem, hogy egy héttel utána volt egy erős aktiválódás az immunrendszeremben, azért fájt a fejem annyira. A 2. és 3. oltás után nem fájt többet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!