Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Koponya mr-nél le kell vennem...

Koponya mr-nél le kell vennem valamit?

Figyelt kérdés
Nemsokára megyek koponya mr-re,nem igen kaptam tájékoztatást,de olvastam neten,hogy nem jó a smink,illetve pl a farmert le kell venni? Vagy koponya mr-nél nem tolnak be annyira a gépbe? Melltartóval nincs gond,fém nélküli.

2021. dec. 11. 18:47
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ha esetleg valakinek érdekes lehet,nem kell semmit levenni csak ha merevítős melltartó van rajtad. Szóval lányok célszerű toppban menni :) A farmer maradhatott.Nem vagyok klausztrofóbiás de nagyon ijesztő volt mikor betoltak a gépbe 😬 szédültem is,de az pár mp alatt elmúlt. Nem egy kellemes élmény de ki lehet.bírni.
2021. dec. 14. 06:40
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a hangok voltak durvák, mint egy techno esten a discoban.
2021. dec. 14. 11:00
 13/16 A kérdező kommentje:
uristen,azok nagyon kemenyek voltak 😬🥴 mintha autoszirana szolt volna a fulembe,aztan furtak a fulem mellett,meg kalapaltak is 😂
2021. dec. 14. 17:27
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sziréna, meg mosógép centrifuga...flexelés, fúrás. Pedig kaptam zajvedőt is, de így hangos volt.
2021. dec. 14. 18:00
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én hasi MR-en voltam és pont elromlott a gép, majdnem 1 órán keresztül voltam benne... Én simán bealudtam ezeknek a zajoknak a hatására :D Mondjuk nem volt épp egy pihentető alvás, miközben tudod, hogy nem mozdulhatsz meg.. :)
2021. dec. 14. 20:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Én végig azon szurkoltam, be ne dögöljön a masina. A hátam és a vállam nekem is fájt a végére.
2021. dec. 15. 05:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!