Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » SOS! Korona oltás! Nem fogadja...

SOS! Korona oltás! Nem fogadja el a regisztrációmat! Jár már valaki így?

Figyelt kérdés

Nincs TAJ kártyám, mivel sokáig külföldön tartózkodtam, tehát simán személyivel regisztráltam. Közben küldtem egy e-mailt, hogy bevettek a rendszerbe és, hogy VAN TAJ számom (nyílván régebbről), ami alapján regisztrálhatok. El is küldték a TAJ számot amivel be tudok lépni, meg ugye meg kell adni a születésnapot.

Mindent pontosan írtam be, úgy ahogy az e-mailben szerepel, de mégis azt írja, hogy NEM VAGYOK JOGOSULT!

Nem tudom mi lehet, mert a CSAK személyivel történő jelentkezést kilőttem, de most a TAJ-számmal sem tudok belépni.

Valami tanács, hogy hogyan tovább?

Köszönöm

2021. dec. 3. 17:09
 1/5 A kérdező kommentje:
Küldtek emailt*
2021. dec. 3. 17:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Most nem muszáj regisztrálni oltási akcióhét van, regisztráció nélkül is mehetsz, csak nézz utána melyik oltóponton fogadnak.
2021. dec. 3. 17:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Én bemennék egy oltópontra. Amennyire tolja most a magyar kormány (meg általában a nemzetközi politika is - ebben az egyetlen kérdésben, mármint magának az oltásnak a nélkülözhetetlenségében, azt hiszem, teljes az összhang Magyarország és az EU között) az oltást meg az egész vakcináció, vakcinafelvétel fontosságát, ha van TAJ számod, magyar személyi igazolványod, (főleg, ha rendezett a TB-d, de szerintem még ez sem feltétel most), meg mivel lassan talán szinte az utcára való kilépés is oltáshoz lesz kötve, ha neked nem fontos, hogy OKVETLENÜL nyugati oltást kapj (Pfizer, Moderna), akkor valamilyen oltást biztos fogsz kapni, de mivel egyelőre még bőven van a nyugati vakcinákból is, akár azt is kaphatsz.

Szóval én oltópontra mennék a helyedben, taj kártyával - valamit, ha mást nem is, kínait, oroszt, esetleg Jansent vagy Astra Zenecát biztosan fogsz tudni kapni.

2021. dec. 3. 17:16
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Most oltási akció hetek vannak,nem kell regisztrálni. Elég ha a telefonos alkalmazásban megmutatod hogy hányat kaptál idáig
2021. dec. 3. 17:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mikor regeisztráltál, de általában kell nekik pár nap mire feldolgozzák. Én kb. két hete regiszráltam az első oltásomra kedden, de időpontot csak csütörtök este engedett foglalni, addig ugyanígy kiírta, hogy nem vagyok jogosult oltásra.
2021. dec. 3. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!