Az IKEA appján keresztül lehetséges online vásárolni, illetve ha igen, miért nem fogadja el a regisztrációmat az app?
Sziasztok!
Vásárolni szeretnénk az IKEA-ból, de mivel nem élünk Pesten és környékén, nincs lehetőségünk el menni személyesen, és egyébként is csak pár kisebb dolgot szeretnénk onnan, mivel nemrég nyertem egy IKEA-s 5000ft értékű utalványt, szeretném levásárolni. Szóval az a kérdés, hogy ha lehet rendelni, ami házhoz hozzá a terméket, akkor miért nem fogadja el a regisztrációmat az app? Többször is próbáltam, de folyton ugyanezt írja. (ide linkelem egy linken a két képet, az elsőn a kék sávra kattintok, majd mikor ki töltöm a regisztrációm, és érvényesíteném ezt írja ki.
Valaki esetleg tudja miért van ez, illetve hogy lehetne ezt helyre hozni, hogy használni tudjam?
Előre is köszönöm!
A 'jelenleg nem elerheto' szavak kozul melyiknek az ertelmezese okoz gondot?
Az IKEA zarva van, online sem tudsz vasarolni.
#1 melyik rendszer, az enyém, vagy az IKEA-é?
#2 de, nyitva van, és nem okoz gondot az értelmezes, csak nem értem, miért nem lehet regisztrálni. Elnézését, ha félreérthetően fogalmaztam, és nem tudtam értelmezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!