Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mi fog történni szerinted a...

Mi fog történni szerinted a következő fél évben covid ügyben?

Figyelt kérdés
Az oltáspártiak meglátásaira vagyok kíváncsi, hatni fog a vakcina és javul a helyzet, vagy rosszabodik a dolog?

2021. dec. 3. 07:57
A kérdező szavazást indított:
Javul a helyzet, a harmadik az utolsó oltás, elhagyjuk a szigorításokat
Javul a helyzet, de szigorítások lesznek még jövőre is
Rosszabb lesz, oltottak is egyre többen kerülnek kórházba
Rosszabb lesz, újabb hullámok, szigorítások várhatóak
26 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Megjelenik még 86 mutáns csársz professzor vezetésével.
2021. dec. 3. 08:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos már a nyári izraeli szamok azt mutatták, hogy a vakcina gyakorlatilag semmit nem hat (már akkor levitte a Pfizer 40%-ra a hivatalos hatékonyságot, pedig elvileg az a legjobb), és most ez látjuk itthon is. Rengetegen kerülnek kórházba, és halnak meg a 2 vagy 3 oltás ellenére is.

Itthon az egyetlen kormány által közölt homályos adat a "45% oltott" a kórhazakban. Egy "oltás működik" és "dübörög a gazdaság" kampányban ezt úgy kell érteni, mint az inflációt. A valós számok jóval magasabbak.

2021. dec. 3. 08:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ja és a kérdésre nem válaszoltam, nyilvan megy majd a cirkusz es a lezárások, aminek már rég nem a járvány megfékezése a celja, hanem tisztán gazdasági terrorizmus.
2021. dec. 3. 08:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Három oltással mondom, hogy szerintem oltások mellett is súlyosbodni fog a helyzet. Lezárások nem lesznek egyenlőre, mert jönnek a választások, és a zárásokkal sok szavazót veszítene Orbán. És inkább a választás mint az emberélet elven gondolkodik.

Amellett azért bizakodó vagyok, hogy egyre többször elő fog fordulni, ami Japánban, hogy a túlmutálódás miatt saját magát nyírja ki a vírus. Meg az omikronról is azt lehet olvasni, hogy 50-szeresen mutálódott, és igen enyhe tüneteket produkál.-bár mégis nagy a riadalom miatta, tehát nem tudom mi is a valóság végül vele kapcsolatosan.

De azért bizakodok a túlmutálódásokkal történő eltűnésében, de inkább enyhülésében egy éven belül.

2021. dec. 3. 08:20
 5/7 anonim ***** válasza:
95%

Minden ismétlő oltás, rombolja az ember immunrendszerét.

A 4.-5. oltást felvevőkre már veszélyesebb lesz a Covid mint azokra akik egyáltalán nem oltottak..

Ebből kifolyólag valószínűleg lesz még ettől sokkal rosszabb is a helyzet!

2021. dec. 3. 08:41
 6/7 Senior Séf ***** válasza:
100%
A szigorítások terén most bajban lesz Orbán. Közeleg a választás, a szavazók meg sikítófrászt kapnak minden megszorítástól. Szóval lehet, hogy csak az oltást fogja erőltetni.
2021. dec. 4. 16:37
 7/7 Senior Séf ***** válasza:
100%
Rusvai szerint ugyanakkor az omikron variáns már egy gyengülő törzs, és az influenza szintjére szelídülhet a járvány.
2021. dec. 5. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!