Mi fog történni szerinted a következő fél évben covid ügyben?

Sajnos már a nyári izraeli szamok azt mutatták, hogy a vakcina gyakorlatilag semmit nem hat (már akkor levitte a Pfizer 40%-ra a hivatalos hatékonyságot, pedig elvileg az a legjobb), és most ez látjuk itthon is. Rengetegen kerülnek kórházba, és halnak meg a 2 vagy 3 oltás ellenére is.
Itthon az egyetlen kormány által közölt homályos adat a "45% oltott" a kórhazakban. Egy "oltás működik" és "dübörög a gazdaság" kampányban ezt úgy kell érteni, mint az inflációt. A valós számok jóval magasabbak.

Három oltással mondom, hogy szerintem oltások mellett is súlyosbodni fog a helyzet. Lezárások nem lesznek egyenlőre, mert jönnek a választások, és a zárásokkal sok szavazót veszítene Orbán. És inkább a választás mint az emberélet elven gondolkodik.
Amellett azért bizakodó vagyok, hogy egyre többször elő fog fordulni, ami Japánban, hogy a túlmutálódás miatt saját magát nyírja ki a vírus. Meg az omikronról is azt lehet olvasni, hogy 50-szeresen mutálódott, és igen enyhe tüneteket produkál.-bár mégis nagy a riadalom miatta, tehát nem tudom mi is a valóság végül vele kapcsolatosan.
De azért bizakodok a túlmutálódásokkal történő eltűnésében, de inkább enyhülésében egy éven belül.

Minden ismétlő oltás, rombolja az ember immunrendszerét.
A 4.-5. oltást felvevőkre már veszélyesebb lesz a Covid mint azokra akik egyáltalán nem oltottak..
Ebből kifolyólag valószínűleg lesz még ettől sokkal rosszabb is a helyzet!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!