Nekimentem az asztal sarkának a szeméremdombommal, és azóta fáj. Kell aggódnom, vagy el fog múlni magától?
Tudom, gáz vagyok, de sajnos megtörtént a baj 😂
Elég nagy lendülettel gyalogoltam véletlenül neki úgy 15 perccel ezelőtt, és még azóta is érzem.. nő vagyok, és a domb közepétől egy kicsit jobbra koncentrálódik a fájdalom.
Bármilyen építőjellegű hozzászólást szívesen fogadok😅
Hijjjjjjjjjjj, én férfi vagyok, de ez még így is fáj:S Hátjóbénavagy;D de shit happens
Alapvetően a szeméremdomb egy zsíros cucc, és egyébként akármennyire is próbál fogyni az ember, onnan szinte soha nem lehet. Pont azért, mert a védelem a célja. Szóval.. örülj, hogy ott van, képzeld mi lenne, ha nem lett volna ott és úgy vered be:D
De vélhetően nem lesz semmi bajod. Fájni fog még egy darabig, lehet belilul, de alapvetően nincs nagyon benne semmi, ami igazi egészségügyi veszélyt jelentene.
Elkezdtem hideg kanállal borogatni, de szerintem lesz egy puklim 😂
Na mindegy, köszönöm a válaszod, az is megnyugtatott. Már csak a tudat miatt is jobb lett, hogy megoszthattam valakivel a problémám😃😂
Tudom, hogy csúnya dolog más nyomorán vidulni, de azért kicsit vicces:D bocsi:D
igen, a hideggel való lenyomás az segíthet valamelyest. Én puklis esetben rá szoktam nyomni a fagyasztott karajt vagy bármit ami jéghideg és kemény, deeee más a helyzet a fejnél és más a szeméremdombnál. Ott azért több a puhaszövet, a túl hideg is tud ártani neki.
Nomindeg,y hát... most ne dörgöld 1-2 napig:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!