Most mondta Gulyas, hogy most dolgozzak ki, hogy mikortol kotodjon a 3.oltashoz a vedettsegi. Ugye nem lesz az, hogy annak is ervenytelen lesz a vedettsegi, akinel nem telt el a 4-6honap??? Ezen izgulok nagyon. Irjatok h megnyugodjak. koszi, fontos
Azt, ezt írja még:
"A harmadik oltás után járna csak az igazolás. Az operatív törzs megvizsgalja azt is h mikortól kössük az oltási igazolvány érvényességét a harmadik oltáshoz. "
Ugye ebből sem lesz az, h mindenkinek érvénytelen addig automatikusan , amíg fel nem veszi a 3.at??
Ugye úgy lesz, hogy a másodiktól bizonyos időn belül kell felvenni.. Kétségbe vagyok esve, írjatok
Írja, hogy a védettségi érvényessége a harmadik oltáshoz kötődjön. Ugye ez se azt jelenti, hogy automatikusan nem érvényes csak a harmadik oltással együtt? Az első után se volt még érvényes, ezért félek
Az egészségre káros volna, ha idő előtt adnák be a harmadikat, és kiszúrás lenne az oltottakkal, ha érvénytelen lenne nekik is.
Véleméyn erről az egészről? :O Félek
Szerintem egy héten belül dönt az operatív törzs a védettségi igazolvány érvényességéről, de utána persze időt kell hagyni a harmadik oltás felvételére. Ha tippelnem kellene, akkor januártól léphet életbe a rendelkezés - mondja az igazolvány érvényességével kapcsolatban a miniszter.
Én októberben kaptam meg a 2.ikat. Ugye nem szünik meg nekem is az érvényesége januárban.
Sajnos értelmezési gondjaid vannak, úgy látom.
Nem kell paráznod, mert az oltásod érvényes lesz januárban is.
Este elalváskor mantrázd csak magadnak, nincs mitől félnem, érvényes lesz a 2. oltásom januárban is.
Értem. Rendben , köszi, ezen izgulok még...
A harmadik oltás után jár majd csak az igazolás
Az operatív törzs megvizsgálja azt is, mikortól kössük az oltási igazolvány érvényességét a harmadik oltáshoz, ennek időpontját később jelentjük majd be - mondja Gulyás.
Írja, hogy a védettségi érvényessége a harmadik oltáshoz kötődjön. Ugye ez se azt jelenti, hogy automatikusan nem érvényes csak a harmadik oltással együtt? Az első után se volt még érvényes, ezért félek
Az egészségre káros volna, ha idő előtt adnák be a harmadikat, és kiszúrás lenne az oltottakkal, ha érvénytelen lenne nekik is.
Sajnos nem a leírt kommentek száma szerint, máshol dolgozom, annyi közöm van az oldalhoz, hogy felhasználó vagyok.
Írjatok, normálisat.
Ettől félek:
A harmadik oltás után jár majd csak az igazolás
Az operatív törzs megvizsgálja azt is, mikortól kössük az oltási igazolvány érvényességét a harmadik oltáshoz, ennek időpontját később jelentjük majd be - mondja Gulyás.
Ugye ezt nem úgy érti, hogy mindenkinek automatikusan megszünik az érvényesség,akár eltelrt a megfelelő idő a második után, akár nem..
ez alapján se? Ezen igzulok még. Írjatok köszi, félek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!