Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » 15 éve nem voltam az egészségü...

15 éve nem voltam az egészségügyben, milyen ott most a helyzet?

Figyelt kérdés
Orrsövény problémáimmal sajnos megint meg kell "látogatnom" az intézményt. 15 éve az urológián voltam utoljára, mindenki eszméletlenül bunkó volt, meg 15 éve volt már kimondhatom, hogy az orvos megmondta előre mennyit kell fizetnem. Most is a helyzet hogy a szakrendelésre készítsem elő a pénztárcám és a lelkem hogy úgy fognak beszélni velem mint a kutyájukkal ?
2021. nov. 29. 16:47
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
Semmi sem változott.
2021. nov. 29. 16:54
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Aha, készítsd elő, ha akarsz kis büntetést. Hulye is tudja, hogy ezt már büntetik
2021. nov. 29. 17:40
 3/6 anonim ***** válasza:

A hálapénz adása, és elfogadása is, ma már bűncselekménynek számít.

A többi része, pedig orvosfüggő.

A jelenlegi helyzetben túlterheltek, sok a plusz műszak, nem mondhatnak fel, stb...

De a fül-orr-gégészeten nem annyira jellemző, valószínűleg ott sikerül olyan orvost kifognod, aki normális, és továbbra is hivatásnak tekinti a munkáját.

A pénztárcát meg felejtsd el, mindkettőtöknek akár letöltendő is járhat érte.

2021. nov. 29. 17:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Fejlődött a tudomány, de sajnos kevés az orvos.
2021. nov. 29. 17:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát, meg volna itt valami járvány is azóta.
2021. nov. 29. 21:29
 6/6 anonim ***** válasza:

4, ez érdekes. Itt aggódik egy pár éve mensiző kislány, hogy most nem jött meg neki, és fogadták államin..

Itt meg szakrendeles sincs, csak sürgős eset és osztály sok szakon

2021. nov. 29. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!