A Janssen oltás okozhat meddőséget?
Mire gondolsz pontosan?
A számok pontosak. Milyen összefüggések nem léteznek?
Még mindig változnak az ajánlások, hogy kiknek melyik adható stb (mivel most tesztelik tömegeken).
Az is hogy mik a mellékhatások. Eddig nem, de most már azt hiszem a szívizomgyulladás is a ritka mellékhatások közé tartozik a Pfizernél pl úgy ahhogy a menstruációs ciklusban való változás is. DE erről azt mondják hogy általában egy ciklusra szólnak, nme kell megilyedni (aki ezt megtapasztalja annak érthető módon ilyesztő lehet). Hát én is olvastam olyat hogy már hónapok óta nem jött meg nőknek. Egyébként más oltások is bezavarhatnak a ciklusban csak azokról nem szóltak a hírek.
De a kérdésre is válaszolva pont ma néztem ennek utána, elolvastam rengeteg külföldi, hitelesnek tűnő oldalt is. Egyöntetűen azt írják hogy semmi bizonyíték sincs arra higy meddőséget okozna, nem is változtak a statisztikák, ugyanannyi meddő és vetélés volt az éven mint előtte.
"mindenkit is covid áldozatnak számitanak"
Ezt melyik párnádon álmodtad?
#24 "mindenkit is covid áldozatnak számitanak"
Na ez egy nagyon érdekes dolog. Mert pont gödény vagy Toroczkai mondta azt hiszem az egyik videójában, hogy "Na most senki sem gondolja komolyan, hogy a vakcinák okozta halálozásba beírják azt akit elütött az autó."
Nyilván valóan itt most a covid okozta halálozásról van szó. De gondolod, hogy a hatóságnak van erőforrása arra, hogy két külön statisztikai eljárást használjon?
És én értem, és nem is gondolom azt, hogy néhány esetben be lehetne hasznos az oltás... De az emberek jelentős része olyan szintü tagadásban él, és képtelen megkérdőjelezni a legnyilvánvalobb ellent mondásokat is, ami azért nem kis agymosásnak köszönhető. Ennek sosem lett jó vége.
Tanácsot persze mindenki tud adni, más kontójára mindenki okos (lehet, hogy okos vagy a sajátodra is, helyes helyes, maradj csak azon belül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!