A Janssen oltás okozhat meddőséget?
Jaja. Azért mondanak a szakértők hetente ellent saját magunknak vagy egymásnak
Gyöngyszem ez az össze állítás
Tökmindegy hogy mit okoz. Nem az első 2-3 oltás a probléma. Hanem majd a 10. 20. és a többi. A vakcinák hatásossága véges. Ergo mindig kell majd új. Miután már kaptál 10-et 20-at,nem fogod kérdezni hogy minek a következő.
Aki nem hiszi, hogy ez jön, az gondolkodjon el, mit gondolt a kötelező oltás lehetőségéről egy éve ilyenkor.
Melyik gyógyszerek, vakcinák okoznak ilyet?
Szerintem a modern életmód, napjaink étkezési szokásai, környezetszennyezés, stressz, cigi, pia, cuccozás, fogamzásgátlók sokkal veszélyesebbek erre nézve, mint darabolt/gyengített légzőszervi vírusból készített vakcinák. Felsorolt példák miatt a kutya sem aggódik. 16 évesen már szedik a fogamzásgátlót, karrierista élettel stresszelik magukat, közben megy a nyugtató cigi és a mulatás részegen másfél évtizeden át, Soundon a kék tabik, amiket Hongkongban csinált egy 14 éves egy garázsban. Hazafelé meg egy Meki, nagy colával. Mindezt úgy, hogy Pesten lakik a gázolajfüstben. És akkor az elhízottakról, a mozgásszegény életmódú meg a depresszív, önmarcangoló egyénekről nem is beszéltem.
15nek igaza van! Lehet hogy nem ez volt a kérdés közvetlenül, de arra próbált rávilágítani hogy mennyire túl van tolva ettől a kis fing vakcinától való félelem. Amikor naponta lélegzünk be, eszünk iszunk olyan dolgokat amik bizonyítottan károsak, mégis egy olyan oltóanyagtól félünk ami segíti az immunrendszerünket, hogy legyőzzön egy vírust.
Kérdező: Nem, az oltás nem fog meddőséget okozni!
Most én igazán nem szeretnék beleszólni. De 2020-ban 9000 ember halt meg covidban ami meglátszik az éves halálozások számában. Ez ~ annyi mintha összeadnád a hörgőhurut, tüdőtágulat, asztma, máj- betegségek okozta halálozást.
Na most kérlek szépen. Ha erre mind annyi lenne a megoldás, hogy beoltatod magadat egy olyan cuccal amitől 2 napig gyengébb, esetleg lázas vagy, te nem tennéd meg?
Nyilván 2021-ben idági 24538 ember hunyt el. Ez idén kiteszi azokat akik ischaemiás szívbetegségekbe halnak bele. Na most kérdem én, hogy te nem szeretnél megmenteni a lélegeztetőgépen való elhalálozástól 24538 embert évente?
A mellékhatások le vannak írva. Válaszd azt a vakcinát ami számodra a legkisebb eséllyel jár mellékhatással. Ha nő vagy válassz pfizert/modernát. Ha férfi válassz AstraZenecat/Jenssen-t. Ez a legegyszerűbb átirat. Természetesen az alapbetegségeidet is vedd figyelembe.
ui.: A Janssen tudtommal nem okozhat meddőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!