Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mondhatom azt, hogy nem fogom...

Mondhatom azt, hogy nem fogom vállalni a pcr tesztet?

Figyelt kérdés

Pozitív otthoni tesztem van, covid tüneteim vannak. De a pcr tesztet nem csináltatom meg. Egyszerűen nem bírom ki, ha az orromba nyúlnak.

Tudom, mindenki azt mondja, kibírható stb. De nem fog menni tudom.

Ne próbáljatok győzködni!

Van más megoldás?

2021. nov. 20. 14:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Van. Két hétig nem teszed ki a lábad a lakásból.
2021. nov. 20. 15:00
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Hívd fel az orvost, mondd el, hogy pozitív a teszted. Ez egyertelmű. Ha negatív lenne, az nem biztos.

Be vagy oltva?

2021. nov. 20. 15:01
 3/14 anonim ***** válasza:
torokból is lehet mintát venni. Nálam a mentős megkérdezte, hogy orrból vagy torokból vegye. Annyi, hogy annál a mintavétel előtt 3 órával se inni se enni nem szabad.
2021. nov. 20. 15:06
 4/14 anonim ***** válasza:
+ ha pozitív a gyorsteszt, akkor nem is csinálnak PCR-t.. ja és a gyorsteszthez is orrból veszik a mintát (de ott is lehet torokból is)
2021. nov. 20. 15:07
 5/14 anonim ***** válasza:
Mondhatod.
2021. nov. 20. 15:13
 6/14 anonim ***** válasza:
0%

3.-nál a pont.

HA, 100%-ra akarsz menni, írass papírt a dokiddal, hogy orrsövényferdülésed van.

2021. nov. 20. 15:15
 7/14 A kérdező kommentje:

1-es. Így se úgy se tehetem ki a lábam a lakásból tudtommal, nem? Őszintén nem nagyon tudom már mi hogy van.

2-es. Nem vagyok oltva.

Hogy működik ez a gyorsteszt? Azt is a teszt ponton csinálják? Akkor mire van a gyorsteszt és mire a pcr?

Én ezt nem értem.

2021. nov. 20. 15:16
 8/14 anonim ***** válasza:
74%
Persze mondhatod, az orvos meg mondhatja, hogy együttműködés hiánya miatt nem vesz táppénzre, vagy nem ad igazolást iskolába. Az otthoni tesztet ugyanis nem fogadják el, pláne egy oltatlannak.
2021. nov. 20. 17:18
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

#8: Egy oltottnak elfogadják az otthoni tesztet?

Ezek a kommentek basszus..

2021. nov. 20. 17:26
 10/14 A kérdező kommentje:
Vegyen nyálból, nem értem miért nem fogadják el onnét.
2021. nov. 20. 17:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!