Megmart a macska. Mit tegyek?
Azért megéri kezet mosni, a macska harapásba az apróbb testű állatok hiába menekülnek el, később belehalnak a fertőzésbe, lásd énekesmadarak. Elég egy nagyon apró sérülés, amit a madáron nem látsz, ha belejut a nyál, akkor nagy az esély rá, hogy antibiotikum nélkül helló.
Ugyanakkor a macska a fenekétől kezdve mindent összenyal aztán meg harapdálja a kezedet. Érdemes szem előtt tartani ezt is.
Ha megmostad, fertőtlenítetted semmi bajod nem lesz, főleg hogy egy rendben tartott állatról beszélünk nem egy kóbor macskáról.
(A rosszindulatú kommentelőkre ne figyelj, valószínűleg nem kedvelik az állatokat vagy macskákat.)
Állatorvos
Hát ahhoz képest, hogy állatorvos vagy 50% körüli a helyes válaszadási arányod.
Valamit ezen az oldalon nagyon nem jól csinálsz.
Persze, hogy nem. Oltáspárti vagyok. Gondolom ezzel mindent elmondtam.
Itt a gyakorin rengeteg a tanult ember, szakértők hada áll rendelkezésre. Igaz, csak 8 általánossal, egy mondatot képtelenek leírni helyesen, de ilyen apróságokra nem adunk itt..
Természetesen neha elofordul sebfertozes ismerősi körökben feltétlenül. Baromi ritka.
Oké, így már értelek. Mellesleg Én is 3 oltást kaptam, innen is üdvözöllek az interneten keresztül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!